Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Originali akcija: priglaudę beglobį šunelį galėsite jį nemokamai nuvesti į šunų grožio saloną

Lietuvos gyvūnų globos draugijos (LGGD) Vilniaus skyrius ir šunų grožio salonas „Pet Style“ paskelbė akcijos pradžią, kurios pagrindinis siekis – ne tik rasti beglobiams gyvūnams naujus namus, bet ir padėti jiems atsinaujinti, pasigražinti, jaustis patogiai ir tvarkingai.
LGGD Vilnaus skyrius dovanos jums šunį, o „Pet Style“ jį nemokamai palepins ir išgražins.
LGGD Vilnaus skyrius dovanos jums šunį, o „Pet Style“ jį nemokamai palepins ir išgražins. / LGGD nuotr.

Žmonės, akcijos metu pasiėmę iš LGGD Vilniaus skyriaus prieglaudos šunelį, gaus salono „Pet Style“ dovanų kuponą. Nešini šiuo kuponu (būtina turėti „Pet Style“ kvietimą ir gyvūno dovanojimo sutartį) ir apsilankę salone, šeimininkai galės nemokamai palepinti naująjį šeimos narį šiomis procedūromis: maudymu, šukavimu, kailio kirpimu, nagų kirpimu, ausų ir akių valymu.

Naujiesiems šeimininkams taip pat bus suteikta konsultacija apie tinkamą šuniuko priežiūrą. Be viso to, pirmojo apsipirkimo metu bus suteikta 15 proc. nuolaida itališkai šunų priežiūros kosmetikai „Iv San Bernard“.

Šunų grožio salonas „Pet Style“ įsikūręs Visų šventųjų g. 5–5, Vilniuje. Dėl apsilankymo galima susitarti telefonu (8-5) 212 28 91).

LGGD Vilniaus skyrius yra savanoriška gyvūnų globos organizacija, kuri globoja ir namų ieško iš benamių gyvūnų sanitarinės tarnybos „Grinda“ išgelbėtiems gyvūnams, propaguoja visuomenės humaniško elgesio su gyvūnais švietimą, padeda valstybinėms institucijoms ir privačioms organizacijoms spręsti beglobių gyvūnų problemas, propaguoja beglobių gyvūnų sterilizacijos programą ir ją įgyvendina, viešina žiauraus elgesio su gyvūnais atvejus ir siekia, kad asmenys, kurie pažeidžia Gyvūnų globos, laikymo ir naudojimo įstatymą būtų baudžiami įstatymų nustatyta tvarka.

Nuo įsikūrimo 2009 m. lapkritį organizacija išgelbėjo ir padovanojo naujiems šeimininkams daugiau nei 2 600 gyvūnų. Daugiau informacijos informacijos apie LGGD Vilniaus skyriaus veiklą rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius