-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kačiukus nugalabijęs paauglys anksčiau užmušė driežą (papildyta 10.40 val.)

Klaipėdos rajono policija tiria, kodėl ir kaip buvo nugalabyti du kačiukai.
Kačiukas
Kačiukas / Photos.com

Rajono policijos komisariate gautas Dituvos mokyklos direktorės pareiškimas, kad 12-metis šeštokas draugo močiutės prašymu nugalabijo du mažus kačiukus.

Pasak Dituvos pagrindinės mokyklos direktorės Inos Kazlauskaitės, apie savo poelgį vaikas papasakojo bendramoksliams, o šie – kitiems mokytojams.

(Papildyta 10.40 val.) „Prieš metus tas pats berniukas buvo driežui ištraukiojęs kojas. Kalbėjomės su mama, tačiau, jos nuomone, toks poelgis nieko tokio. Šįkart vaikai papasakojo, kad berniukas nužudė du kačiukus“, – kalbėjo direktorė.

Kačiukus  nugalabijęs šeštokas prisipažino ir socialinei pedagogei. Jis pasakojo, kad tai padaryti liepė draugo močiutė. Berniukas su draugu abu kačiukus gyvus užkasė, tačiau kai katė vaikelius atsikasė, šis vieną gyvūną tėškė į sieną, o kitą užkasė dar giliau. Katė savo jauniklio atkasti nebesugebėjo.

„Ketiname vėl kalbėti su mama, tačiau žmogus nemano, kad sūnaus elgesys su gyvūnais kuo nors blogas“, – apgailestavo direktorė.

I.Kazlauskaitė teigė, kad šeštokas su bendraamžiais elgiasi gana kultūringai, dėl jo elgesio mokykloje neturima didesnių priekaištų, tačiau žiaurus elgesys su gyvūnais kelia nerimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius