Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Panevėžio gyvūnų globos draugijai – neįprasta verslininkų dovana

Panevėžio gyvūnų globos draugija sulaukia nemažai dovanų iš lankytojų, tačiau dar niekada nėra sulaukę tokios neįprastos aukos – transporto priemonės. Bendrovė „Lytagra“ Gyvūnų globos draugijai padovanojo taip reikalingą mikroautobusą, rašo JP.lt
Justinas Stašys prie padovanoto mikroautobuso
Justinas Stašys prie padovanoto mikroautobuso / jp.lt nuotr.

Naujienų portalui JP Panevėžio gyvūnų globos draugijos valdybos narys Justinas Stašys pasidžiaugė, kad vis daugiau verslininkų skiria lėšų beglobiams gyvūnams.

„Įmonės prašiau, kad mums suteiktų piniginę paramą tam, kad galėtume įsigyti transporto priemonę darbams. Tačiau, apsidžiaugėme sulaukę viso mikroautobuso“, – šypsodamasis pasakojo J.Stašys.

Mikroautobusas anksčiau priklausė įmonei „Lytagra“. Prieš padovanojat transporto priemonę Gyvūnų globos draugijai, automobilis buvo techniškai sutvarkytas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Panevėžio gyvūnų globos draugijos prieglauda
Tomo Markelevičiaus nuotr./Panevėžio gyvūnų globos draugijos prieglauda

Iki šiol tiek gyvūnams, tiek įvairiems darbas savanoriai naudojo savo automobilius. Dovanotas mikroautobusas yra pirmasis automobilis registruotas organizacijos vardu.

Beje, J.Stašys džiaugėsi, kad tai yra ne pirmoji bendrovės „Lytagra“ dovana Panevėžio gyvūnų globos draugijai.

„Šios įmonės generalinis direktorius Erinijus Aksomaitis – vadovo idealas. Tai labai paprastas ir nuoširdus žmogus. Jis yra paaukojęs daugybę daiktų: lauko ir vidaus plytelių, tvoros segmentų“, – dovanas vardino J.Stašys.

Įmonė socialiai atsakinga

Norime ir palaikome gražią iniciatyvą, tikrai tą darysime ir toliau.

Kaip naujienų portalui JP teigė bendrovės „Lytagra“ generalinis direktorius E.Aksomaitis, įmonė socialiai atsakinga, todėl gana rimtai žvelgia į galimybę padėti tokios organizacijoms kaip Panevėžio gyvūnų globos draugija.

„Norime ir palaikome gražią iniciatyvą, tikrai tą darysime ir toliau. Išgirdome, kad prieglaudai reikia transporto priemonės, tad suskubome ją suteikti“, – pasakojo E. Aksomaitis.

Sulaukia įvairių dovanų

Kaip pasakojo Panevėžio gyvūnų globos draugijos valdybos narys J. Stašys, verslininkai įsitikinę, kad organizacijai tikrai reikalingas vienas ar kitas daiktas, stengiasi jį padovanoti, tačiau tenka įdėti nemažai darbo.

Šiuo metu itin populiarus aukų rinkimas vestuvių metu. Jaunieji svečių prašo vietoje gėlių dovanoti gyvūnų maisto arba pinigų, kuriuos vėliau paaukoja prieglaudoms.

Tokių jaunavedžių aukų Panevėžio gyvūnų globos draugija sulaukia vis dažniau.

„Esame gavę ir šaldiklį. Jį moteris atsiuntė mums net iš Vokietijos“, – apie neįprastas dovanas pasakojo J. Stašys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius