Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paryžiuje atidaromas kačių viešbutis

Paryžiuje vasario pabaigoje bus atidarytas katėms skirtas viešbutis. Kur nors išvažiuodami šeimininkai ten galės palikti savo augintinius, rašo leparisien.fr.
Katė su jaunikliu
Katė su jaunikliu / Fotolia nuotr.

Projekte numatyta, kad bus įrengti jaukūs ir šviesūs kambariai bei didelė žaidimų salė.

Projekto autorius Gauthieras Berdeaux`as pasakoja, jog ši idėja jam kilo, kai jis išvykdamas ieškojo, kur galėtų palikti savo katę. Patikėti savo augintinį draugams, tėvams ar gyvūnų prieglaudai jam nepasirodė gera mintis, todėl ir nusprendė, jog laikas atidaryti specializuotą viešbutį katėms.

G. Berdeaux`as tikisi, kad viešbutyje „Aristide“, pavadinto jo augintinės vardu, bus įrengta 20 kambarių. Vyras pasakoja, kad kambariuose bus įrengtos specialios žaidimų vietos, kur katės galės ir pažaisti, ir ramiai išsimiegoti.

Kad galėtų visiškai atsipalaiduoti, jos kelias valandas galės praleisti bendrame žaidimų kambaryje, žinoma, prižiūrimos viešbučio darbuotojų.

„Aristide“ nebus prabangus viešbutis, daugiausia dėmesio bus skiriama švarai. Norima, kad kaina būtų prieinama, todėl šeimininkai, išvažiuodami ir palikdami katę viešbutyje, mokės po 25 eurus per dieną. Be savininko gyvūnais visą parą rūpinsis du asistentai ir veterinarijos specialistai.

Tai – vien katėms skirta vieta. Jokie šunys, žiurkėnai ar kiti gyvūnai nebus priimami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius