Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmą kartą Lietuvoje bus renkamas draugiškiausias žmogaus poelgis su šunimi

Pirmą kartą Lietuvoje rengiamas konkursas „Metų draugiškiausias žmogaus poelgis su šunimi“. Kviečiame papasakoti savo istoriją ir skelbiame apie prasidedančią kandidatų registraciją.
Šunelis užantyje jaučiasi saugus.
Šunelis užantyje jaučiasi saugus. / Algirdo Kubaičio/BFL nuotr.

Konkursas „Metų draugiškiausias žmogaus poelgis su šunimi“ yra dalis labdaringos šunų parodos „BIG Match Show“. „Metų draugiškiausio žmogaus poelgio su šunimi“ titulas bus skirtas asmeniui arba asmenims, kurie reikšmingai prisidėjo prie Lietuvos šunų auginimo tradicijų, visuomenei rodė sektiną pavyzdį, kaip reikia rūpintis, mylėti bei saugoti savo augintinius. Skiriant apdovanojimą, svarbiu kriterijumi bus ir kandidatų indėlis į beglobių gyvūnų problemos viešinimą bei jos sprendimo būdus.

„Skatindami visuomenės domėjimąsi beglobių gyvūnų problema Lietuvoje, šiuo gražiu, tikimės, tradicija tapsiančiu renginiu siekiame, jog kiekvienas iš mūsų atsakingai rūpintųsi savo augintiniais, o prieš įsigydami keturkojį draugą, rimtai apsvarstytų galimybę priglausti gyvūną iš gyvūnų prieglaudos“, – renginio tikslus vardino VšĮ „Lesė“ atstovė Sandra Lapinskaitė.

Į apdovanojimą pretenduoti gali visi fiziniai ir juridiniai asmenys, gyvenantys bei veiklą vykdantys Lietuvoje. Pasiūlymus su kandidatūra rugsėjo 13–26 d. galima pateikti „BIG Match Show“ parodos interneto svetainėje, adresu www.bigmatchshow.lt/lt/konkursas, nurodant kandidato ir jį siūlančio asmens kontaktinius duomenis. Taip pat reikėtų trumpai pagrįsti, kodėl būtent šis kandidatas savo veikla ar poelgiu yra vertas titulo.

Iš visų užregistruotų asmenų komisija išrinks tris, už kuriuos vėliau bus galima balsuoti internete. Balsavimas vyks nuo rugsėjo 27 d. iki spalio 11 d., adresu www.bigmatchshow.lt/lt/konkursas. Nugalėtojas bus apdovanotas labdaringos šunų parodos „BIG Match Show“ metu, kuri įvyks spalio 17 d. (sekmadienį) prekybos centro „Panorama“ požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje (Saltoniškių g. 9, Vilnius).

„BIG Match Show“ – tai didžiausia Baltijos šalyse labdaringa visų veislių šunų paroda, skirta atkreipti dėmesį į beglobių gyvūnų problemas, ieškoti jų sprendimo būdų bei paremti prieglobstį tokiems gyvūnams suteikiančias organizacijas. Šiais metais „BIG Match Show“ tuo pačiu metu vyks Rygoje, Taline ir Vilniuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius