-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prie Baltojo tilto Vilniuje šokiu bus prisidedama prie gyvūnų globos

Balandžio 27 d., penktadienį, į tikrąjį pavasarį šokio ritmu įžengti kvies „Zumba fitness“. 19 val. Vilniuje, prie Baltojo tilto, vyks kupinas energijos renginys, organizuojamas zumbos instruktorės Karinos. Lėšos už bilietus bus skirtos VšĮ „SOS gyvūnai“ – pabaigti pastatų stogus gyvūnų prieglaudoje, aptverti keturkojų gyvenamą teritoriją tvora, įrengti jiems guolius.
Renginio afiša
Renginio afiša / 15min.lt

Tad visi, apsilankę renginyje, galės ne vien dalyvauti zumbos treniruotėje, stebėti koncertą ir šou, bet ir padės suteikti geresnes sąlygas beglobiams šuneliams. Šiuo metu „SOS gyvūnų“ už 2 proc. nuo GPM paramą įsigytame sklype gyvena kelios dešimtys didesnių ir mažesnių šunų, laukiančių naujų namų ir atsakingų šeimininkų.

Zumba – tai specifinis aerobikos ir šokio derinys, garantuojantis ne vien prasimankštinimą, bet ir gerą nuotaiką. Juo galima užsiimti ir neturint patirties, nepriklausomai nuo amžiaus. Judesių bus pamokyta per renginį, tik norintieji turės pasirūpinti įsigyti bilietus ir patogiai apsirengti.

Pasak Karinos Paulauskaitės, renginio iniciatorės, džiugu, kad zumba suvienija tiek daug žmonių. „Tai pirmasis masinis zumbos renginys Lietuvoje gryname ore ir pirmasis labdaringas renginys, kuris skirtas tiems, kurių dažniausiai nepasiekia žmogaus rankos ir širdis. Mes labai tikimės aktyvaus žmonių dalyvavimo, kuriuo galėtume visi drauge parodyti, kad esame nuoširdūs, kad rūpinamės vieni kitais ir padedame kuo galime mažiesiems padarėliams. Šokis ir muzika yra kelias į sveiką gyvenimą, o geri darbai – į džiaugsmą tų, kuriems reikia pagalbos“, – sakė ji.

„SOS gyvūnų“ vadovė Ilona Reklaitytė-Mezenceva džiaugiasi šia puikia iniciatyva: „Kiekvienas žmogus gali įdėti dalelę savo širdies ir padovanoti laimingą akimirką tam, kas liko vienišas. Jūsų pagalba, dalyvavimas, atvers dureles išduotiems gyvūnams ir suteiks jiems galimybę turėti pastogę ir viltį būti mylimam ir reikalingam.“

Patikimai aptvėrus prieglaudos sklypą, vasarą beglobiukai pasitiktų saugiai mėgaudamiesi saule ir grynu oru, mažiau sirgtų, ramiau lauktų savo naujųjų šeimininkų, tai būtų didelė pagalba savanoriams, kuriems sudėtinga prižiūrėti atvirą teritoriją.

Daugiau apie renginį galite rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius