Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieglaudos atstatymui paremti – trumpieji numeriai

Visi norintieji prisidėti prie gyvūnų globos namų „5 pėdutės“, kurie buvo padegti praėjusią savaitę, atstatymo, tai nuo šiol gali padaryti aukodami mobiliaisiais telefonais.
Prieglaudos globotiniai žuvo savo narvuose.
Gaisro metu žuvo visi prieglaudos globotiniai. / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Aukas, kurių vertė – 3, 5 ir 10 litų, galima pervesti siunčiant trumpąsias SMS žinutes numeriu 1395. Ketinantys paaukoti tris litus, žinutės tekste turėtų rašyti SOS3, aukojantys 5 litus – SOS5, o 10 litų auka bus gauta tekste parašius SOS10.

Norintieji paaukoti daugiau, tai gali padaryti pervesdami tam tikrą pinigų sumą į VšĮ Gyvūnų globos namai „5 pėdutės“ sąskaitą: LT552140030001532324, bankas „Nordea“. Gavėjas – VšĮ Gyvūnų globos namai „5 pėdutės“.

Paramą galima persiųsti ir iš užsienio – SWIFT kodas: NDEALT2X, sąskaitos numeris – LT552140030001532324 (Lt),  LT112140030001532340 (EUR).

Jeigu galite ir norite priglausti kurį nors prieglaudos globotinį savo namuose arba pasiūlyti kitokią pagalbą, skambinkite telefonu 8 620 15481 arba 8 646 19845.

Sudegus prieglaudai, išmestų į gatvę augintinių nesumažėjo. Pasak savanore organizacijoje dirbančios Klaipėdos dramos teatro aktorės Simonos Šakinytės, šiuo metu ypač reikalinga laikina globa, kadangi nėra patalpų, kur būtų galima laikyti beglobius šunis ir kates.

„Dabar turime apie 10 šunų ir dar tris kates, kurie glaudžiasi pas laikinus globėjus ir įmonės „Aumura“ (savivaldybės remiama organizacija, atsakinga už gyvūnų gaudymą mieste – red. past.) patalpose. Mums nuolat reikalingi savanoriai, galintys laikinai priglausti gyvunėlius ir padėti jiems rasti nuolatinius namus", – sakė S.Šakinytė.

Savanorės teigimu, iki šiol sulaukta nemažai įvairios paramos ne tik iš gyventojų, bet ir įmonių: viena iš jų pasisiūlė uždengti stogą, kita gamina vartus, dar viena bendrovė pasisiūlė įrengti apsaugos sistemą kai iškils naujas prieglaudos pastatas. Jo statybų ketinama imtis artimiausiu metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius