-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijoje nuo įkyraus buliaus sprunkanti karvė laiptais užlėkė į daugiabučio penktąjį aukštą

Viename Rusijos Sibiro mieste karvė, kuriai tą dieną tikriausiai skaudėjo galvą, sprukdama nuo jos palankumo siekiančio buliaus užlėkė į daugiabučio pastato laiptinės viršų, iš kur ją teko ištempti ugniagesiams, pranešė pareigūnai.
Karvė
Karvė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Per praeitą mėnesį Lesogorsko gyvenvietėje įvykusį incidentą gailiai mykiantis gyvulys buvo rastas penkiaaukščio pastato laiptinės viršutinėje aikštelėje, kur karvė veikiausiai atsidūrė, gelbėdamasi nuo pernelyg aistringai nusiteikusio buliaus, kuris nebuvo toks vikrus ir liko apačioje.

„Bulius buvo itin meiliai nusiteikęs ir rodė perdėtą dėmesį šiai karvei vasarinėje ganykloje, – sakoma Rusijos nepaprastųjų situacijų ministerijos Irkutsko skyriaus pranešime. – Mėgindama nuo jo pasprukti, karvė įbėgo į pastatą ir užlipo į penktąjį aukštą.“

Ugniagesiai užtruko apie tris minutes, kol nulaipino karvę laiptais žemyn, traukdami už ragų ir stumdami iš užpakalio, sakoma pranešime, kuriame taip pat pastebimą, kad šio neįprasto reginio pasižiūrėti subėgę žmonės patys galėjo atlikti šį darbą.

„Kai atvykome, prie namo buvo susirinkę dešimtys žmonių. Ten buvo vietos administracijos narių, policininkų ir daugybė žiūrovų, – pranešime cituojamas ugniagesių pamainos vadas Jevgenijus Smirnovas. – Iš principo jie galėjo apsieiti be mūsų.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius