-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Savaitgalį Vilniuje – jubiliejinė tarptautinė kačių paroda

Rugsėjo 24–25 d. vilniečius bei sostinės svečius suburs Lietuvos gyvūnų augintojų centro (LGAC) jau 5 metus iš eilės organizuojama tarptautinė kačių paroda.
Parodos akimirka
Parodos akimirka / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Šįkart parodoje bus pademonstruotos daugiau kaip 250 įvairių veislių kačių, tarp kurių – pirmą kartą parodoje dalyvaus egzotiškos siamo-orientalų grupei priklausančios trumpauodegės Mekongo bobteilų veislės katės.  

„Ši paroda tapo gražia šeimų švente, kurios metu vaikai su tėveliais atvyksta pasigrožėti tituluotomis katėmis. Šiemet parodoje pirmą kartą pristatysime trumpauodeges Mekongo bobteilų kates, kurias iki XIX amžiaus buvo draudžiama išvežti iš Birmos ar Tailando – už tai grėsdavo mirties bausmės. Iš retesnių veislių parodoje bus Somalio, Amerikos riestaausių, Norvegų miškinių bei Seišelių veislių kačių. Parodoje dalyvaus veisėjai iš Lietuvos, Estijos, Rusijos, Latvijos, Baltarusijos bei Lenkijos. Teisėjaus tarptautinės kategorijos teisėjai iš Austrijos, Olandijos ir Rusijos“, – pasakojo LGAC viceprezidentė Renata Citovič.

Parodos metu vyks kačių drabužėlių konkursas, britų ir škotų veislės kačių šou. Bus renkami geriausi veislių atstovai, o norintys galės įsigyti įvairių veislių kačiukų.

Nemokama tarptautinė kačių paroda vyks prekybos centre „Panorama“ šeštadienį 11.00–19.00 val. ir sekmadienį 10.00–17.00 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius