Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeimininkas atsikratė grynaveislio augintinio

Šiuo metu gyvūnų priežiūros centre „Nuaras“ glaudžiasi ne tik daugybė mišrūnų, bet ir šarpėjų veislės vos vienerių sulaukusi kalytė.
(JPG) Su veterinarų pagalba išsprendžiamų problemų su akimis turinti šarpėjų veislės kalytė ieško naujo šeimininko.
(JPG) Su veterinarų pagalba išsprendžiamų problemų su akimis turinti šarpėjų veislės kalytė ieško naujo šeimininko. / Eriko Ovčarenkos/ dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Kaip teigė priežiūros centro darbuotojai, šuo pas juos papuolė tiesiog iš gatvės. Veislinį šunį pirkęs šeimininkas augintinio atsikratė po to, kai paaiškėjo, kad kalytei reikės daryti akių operaciją, pirkti vaistų.

Bendrovės „Nuaras“ vadovė Jurgita Gustaitienė sakė, kad akių operacijos šarpėjams – įprastas dalykas. Jos manymu, buvusį kalytės šeimininką išgąsdino operacijos išlaidos ir slaugymas.
„Kalytė draugiška, gyvybinga, bendraujanti. Kiti šunys turi daug problemų, o ši tik tą, kad šeimininkas neprižiūrėjo jos akių. Jai bus reikalingas gydymas“, – sakė J.Gustaitienė.

Norintys priglausti ir galintys rūpintis šarpėjų veislės kalyte gali kreiptis į gyvūnų priežiūros centrą „Nuaras“ adresu Kaune Šv.Gertrūdos 46 arba telefonu 322333.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius