Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Serbijoje nežinomo piktadario žiauriai sužalotas šuo nuo šiol turės naujus namus (video)

Mila, benamė mišrūnė kalė, kuri Serbijoje tapo kovos prieš žiaurų elgesį su gyvūnais įvaizdžiu, ketvirtadienį Belgrade pagaliau įgijo naujus namus.
Kalytė Mila
Kalytė Mila / Kadras iš „YouTube“

Mila praėjusių metų balandį buvo surasta Belgrado priemiestyje po automobiliu – nežinomas asmuo vienerių metų šuniui buvo nupjovęs visas keturias kojas.

Po sunkaus gydymo Milą ketvirtadienį priglaudė serbų šeima, kurią parinko veterinarai, gyvūnų globos organizacijos aktyvistai ir miesto atstovai, pranešė Serbijos televizijos kanalas B92.

„Tai, kas atsitiko Milai, yra nepriimtina, ir mes padarysime viską, kad ji turėtų jaukų ir patogų gyvenimą“, – naujienų agentūrai „Beta“ kalbėjo naujasis šuns šeimininkas Dušanas Čarničius. Jo šeima jau yra priglaudusi tris benamius šunis ir dvi kates.

Ši baisi istorija buvo patekusi į pirmąsias Serbijos naujienų antraštes. Pasigirdo raginimai griežtinti įstatymus, kovojant su žiauriu elgesiu prieš gyvūnus.

Po daug mėnesių trukusio gydymo Mila pradėjo vaikščioti subintuotomis bigėmis. Dabar ji nešioja specialius protezus ir gali laisvai judėti po Čarničių sodybą.

Šunį sužaloję asmenys dar nesurasti, televizijai B92 sakė Belgrado savivaldybės pareigūnas Vladimiras Terzinas.

Jis pridūrė, kad siekiant išvengti tokių atvejų, vėliau šiais metais mieste bus įkurtas specialus „gyvūnų policijos“ skyrius.

VIDEO: sweet dog mila

VIDEO: Keruša Mila u sve boljem stanju

VIDEO: Mila se sprema na put i operaciju

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius