Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeši kačiukai ištrūko iš mirties nagų

2010 m. liepos 29 d. pavakare į „Grindą“ buvo atnešti ir likimo valiai palikti šeši (trys juodukai ir trys pilkiukai) vos tik mėnesio amžiaus sulaukę kačiukai.
Juodas kačiukas
Juodas kačiukas

Numanome, kad visi šeši – vienos vados vaisiai, dėl kurių labai liūdi mamytė katė (jei ji dar gyva, nes jos likimo mes nežinome), bet ji jau niekada jų nepamatys, jie iš jos buvo atimti ir pasmerkti mirčiai.

LGGD nuotr./Pilkas kačiukas
LGGD nuotr./Pilkas kačiukas

Maži pūkų kamuoliukai buvo sumesti į dėžę priimamojo kampe ir per naktį liko laukti baisaus rytojaus, kai turėjo būti sunaikinti ir nebekelti problemų. Susiglaudę tarpusavyje jie pradrebėjo tą naktį, o ryte tik gerų, mylinčių kiekvieną gyvybę žmonių bendromis pastangomis buvo išvežti pas globėją Dovilę. Mirtis, jau laižiusi mažylių kūnelius, pralaimėjo, ji liko tūnoti „Grindoje“, laukdama kitų aukų, juk šios išslydo.

Dovilė turi galimybę tik savaitę pagloboti kačiukus, t. y. iki rugpjūčio 6 d. Be šių kūdikių „grindinukų“, ji dar globoja žmonių išmestą katę su dviem kačiukais.

Labai laukiame atsiliepiant žmogų, kuris turi sąlygas ir noro perimti iš Dovilės jau vieną kartą iš mirties nagų ištrūkusių mažylių globą.

Papildyta rugpjūčio 5 d. Kačiukai susirgo ir neišgyveno.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius