Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeštadienį Panevėžio rajone – žirgų konkūrų varžybos „Karsakiškio taurė 2017”

Prieš kurį laiką Panevėžio rajone pradėtos rengti žirgų varžybos „Karsakiškio taurė 2017” jau tapo tradicija. Šiemet renginys organizuojamas jau ketvirtus metus. Organizatorių skaičiavimais, birželio 10-ą dieną į Karsakiški atvyks dalyviai iš visos Lietuvos.
Konkūro rungtis.
Konkūro rungtis. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 1 Žirgas

Varžybos įvyks Karsakiškyje, Lėvens g. 50. Čia bus įrengta visa reikiama varžybų infrastruktūra. Renginys prasidės 11 val. Renginio programoje numatytos žirgų ir raitelių varžybos keturiose kategorijose.

Vienoje jų startuos debiutantai – pirmą kartą rungtyniaujantys žirgai arba raiteliai. Jiems kliūčių aukštis sieks 50 centimetrų. Antrame konkūre kliūtys bus aukščiausios. 110-115 cm aukščio kliūčių ruože dalyviai varžysis dėl „Karsakiškio taurės“. Po šių dviejų rungčių numatyta ir nuotaikinga estafetė. Tiesa, kokia ji bus, organizatoriai neatskleidžia ir palieka intrigą.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Šuolis į aukštį.
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Šuolis į aukštį.

Kiek vėliau numatyti ir dar du konkūrai. Viename jų dalyvaus jauni žirgai ir jaunučiai raiteliai. Jie turės įveikti 80cm aukščio kliūtis. Po jų pasirodys ir atvirosios klasės dalyviai, tad čia bus galima išvysti pačią didžiausią žirgų ir raitelių įvairovę.

Renginio metu Karsakiškyje koncertuos grupė „Nešpėtni bernai“, pasirodys animatoriai „Švęsk su Leila“, vaikai galės laiką leisti karstyklėse ar ant batuto. Žiūrovams renginys nemokamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius