Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šimtas žinomų žmonių surengs „Gerumo vaišes“ miško žvėreliams

Žinomi televizijos, verslo ir pramogų pasaulio atstovai šį savaitgalį rinksis arčiau miško – ten, kur reikalinga pagalba dėl didelių šalčių maisto sunkiai susirandantiems miško žvėreliams. Pernai pirmąsyk organizuotos „Gerumo vaišės“ šiemet sieks suburti apie 100 visuomenėje žinomų žmonių, kurie savo pavyzdžiu skatins padėti žvėreliams visoje Lietuvoje.
Dalyvausiantys akcijoje prašomi atsivežti bent po porą kilogramų daržovių.
Dalyvausiantys akcijoje prašomi atsivežti bent po porą kilogramų daržovių. / „Publicum Events“ nuotr.

„Neseniai per televiziją su dukra pamatėme reportažą apie miške badaujančias stirnas ir jų jauniklius. Labai gaila, kad dėl šalčio miško žvėreliai nesusiranda maisto ir dėl to gali neišgyventi. Tuomet su dukra nusprendėme, kad į mišką nuvežti rūsyje turimą bulvių maišą – gera mintis. Antra vertus, norisi parodyti, kad pramogų pasaulio žmonės sugeba ne tik skandalus rengti,“ – sakė prie akcijos prisijungusi TV laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė.

Aktorius Vytautas Rumšas sako, kad progų linksmintis ir linksminti kitus visada atsiranda, tačiau klausimas, kas daugiau džiaugsmo sukelia žmogui – ar linksmybės, ar atlikti geri darbai. „Prisijungiu prie gražios iniciatyvos, nes tikiu, kad visi turime daryti truputį daugiau, nei iš mūsų tikimasi“, – sakė jis.

„Publicum Events“ nuotr./Pernai apie septyniasdešimt visuomenės atstovų surinko per 500 kilogramų daržovių, kurių žvėreliams užteko visą pavasarį.
„Publicum Events“ nuotr./Pernai apie septyniasdešimt visuomenės atstovų surinko per 500 kilogramų daržovių, kurių žvėreliams užteko visą pavasarį.

„Jei savo populiarumu ir vardu galiu prisidėti prie gražaus tikslo, visuomet prisidedu. Tikiuosi, šįkart atkreipsime kuo daugiau žmonių dėmesį į miško gyventojus, kuriems reikia pagalbos“, – sakė dainininkė Vaida Genytė.

Dalyvausiantys akcijoje prašomi atsivežti bent po porą kilogramų daržovių. Kaip ir pernai, iš šių daržovių menininkas Mindaugas Tandziagolskis sukurs įspūdingo dydžio skulptūrą, kuri vėliau bus padovanota miško gyventojams.

Be to, šiemet prie „Gerumo vaišių“ prisijungė ir didieji prekybos tinklai: „Maxima“ „Iki“, ir „Rimi“. Susivieniję akcijai jie bendrai padovanojo apie septynias tonas daržovių. Renginio dieną iš sostinės link viešbučio „SPA Hotel Belvilio“ pajudės daržovių karavanas, kuris po Molėtų apylinkes keliaus visą vasario mėnesį.

Renginio sumanytojas „Publicum Events“ projektų direktorius Alfas Ivanauskas pažadėjo, kad atsidėkodamas akcijos dalyvius pavaišins ypatingais pietumis. „Tai bus kaip įrodymas, kad daržovės, kurias dovanosime žvėreliams irgi gali būti gurmaniškos. Pavyzdžiui, iš morkų ir burokėlių galima pagaminti ypatingų patiekalų, kurių visi drauge paragausime“, – sakė A.Ivanauskas.

„Gerumo vaišių“ akciją inicijuoja įvykių rinkodaros agentūra „Publicum Events“ kartu su viešbučiu „SPA Hotel Belvilis“. Pernai analogiška akcija buvo itin sėkminga – apie septyniasdešimt visuomenės atstovų surinko per 500 kilogramų daržovių, kurių žvėreliams užteko visą pavasarį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius