-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaivos šuo šventė savo pirmąjį gimtadienį (nuotraukos)

Šį trečiadienį „Boom Boom“ terasoje įvyko netradicinė šventė – Skaivos Jesevičiūtės šuns gimtadienis.
Takso Marselio gimtadienis
Takso Marselio gimtadienis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Garsusis taksas Marselis turbūt vienintelis šuo Lietuvoje turintis asmeninę interneto svetainę Taksumafija.lt, 467 draugus „Facebook“ tinkle bei ne kartą buvo pasirodęs televizijos laidose, žurnalų viršeliuose.

Į pirmąjį Marselio gimtadienį susirinko nemažas būrys svečių. Daugelis jų atsivedė ir savo augintinius. Pasveikinti Skaivos šuns skubėjo ir pramogų pasaulio atstovai: Aistė Paškevičiūtė, Gediminas Jaunius, Šarūnas Kirdeikis, Donata Virbilaitė, Vaidas Baumila bei kiti. Netikėčiausiais šventės dalyviais, vėlavę daugiau nei valandą, tapo Asta Valentaitė ir Mantas Petruškevičius.

„Į Marselio gimtadienį susirinko daugiau žmonių nei į mano pačios!“ – teigė Skaiva Jasevičiūtė – Ateiti į labdaros vakarėlį žmonės dažniausiai tingi, o kai pasakai, kad tai – šuns gimtadienis, norinčių atsiranda kur kas daugiau. Galbūt todėl, kad tai – kažkas nauja ir netikėta.“

Vakaro metu skambėjo gyva muzika. Svečius ypač nustebino grupės „Kas jos tokios?“ atlikta daina, kuri buvo skirta būtent Marselio šventei. Svečiai taip pat galėjo įsiamžinti prie „Taksų mafijos“ stendo.

Susirinkusieji nepamiršo atnešti dovanų, kuriomis spėjo pasidžiaugti ne vienas šventėje buvęs keturkojis. Tačiau svarbiausias gimtadienio tikslas – labdara.

Šventės metu buvo renkamos lėšos Vilniaus gyvūnų gelbėjimo tarnybai „SOS gyvūnai“, todėl šventės dalyviai buvo raginami aukoti specialiai tam skirtoje urnoje. Pagrindinis organizacijos tikslas – padėti beglobiams gyvūnams, suteikti jiems veterinarinę pagalbą bei surasti naujus namus. Šiandien „Sos gyvūnai“ rūpinasi net 57 šunimis ir 129 katėmis. Gyvūnų gelbėjimo tarnyba gyvuoja jau penkerius metus ir nuolatos stengiasi plėsti savo veiklą, pritraukti visuomenės dėmesį.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius