-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Škotas pateko už grotų dėl to, kad gąsdino senelės papūgą

Garbaus amžiaus škotė, gyvenanti Bonirige, miestelyje, esančiame vos už 13 kilometrų nuo Edinburgo, įdavė policijai savo girtą anūką už tai, kad jis šaukė ant papūgos ir gąsdino ją.
Papūgos
Papūgos / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Devyniolikmetis Stefanas McKinsley savaitgalį praleido policijos areštinėje ir vasario 1-ąją stojo prieš teismą, praneša telegraph.co.uk. Kaip paaiškėjo teisme, S.McKinsley sausio 29-osios paryčiais po susitikimo su draugais nusprendė išsimiegoti senelės namuose. Kambaryje, kuriame S.McKinsley prigulė numigti, ponia Turnbull laikė narvelį su papūga. Kokios rūšies ši papūga nepranešama, tačiau Škotijos žiniasklaida ją aprašo kaip „margaspalvę“.

Paukštis, matyt, nebuvo patenkintas vėlyvu šeimininkės anūko pasirodymu ir pradėjo garsiai klykauti. S.McKinsley, supykęs, kad paukštis trukdo jam miegoti, ėmė pats šaukti ant paukščio ir daužyti jo narvą.

Tada 71 metų senelė pamėgino nuraminti jaunuolį, o papūgos narvą uždengė audeklu. Tačiau, kaip buvo teigiama teisme, senelės pastangos nuraminti abu triukšmautojus buvo bevaisės: išgąsdinta ir suirzusi papūga visiškai „nusiminė“, o S.McKinsley rankomis ėmė daužyti ne narvą, o kambario sienas.

Senelė paskambino į policiją, o atvykę pareigūnai aptiko S.McKinlsey gulintį ant stalo. Pasak prokuroro, jaunuolis „šaukė ir leido putas iš burnos“.

Išnagrinėjęs bylą teismas įspėjo anūką ir paragino jį atsiprašyti senelės. Teismas jaunuolį taip pat įpareigojo senelei nupirkti šokoladinių saldainių dėžutę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius