-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šunį smaugęs ir žaginęs amerikietis nuteistas kalėti dešimt metų

Vienas Kalifornijos gyventojas praeitą savaitę buvo nuteistas kalėti dešimt metų už čihuahua veislės šunelio smaugimą ir žaginimą, taip pat bus įtrauktas į lytinių smurtautojų įskaitą, šeštadienį pranešė Sakramento prokurorai.
Čihuahua šuniukas
Čihuahua šuniukas / Alfredo Pliadžio nuotr.

Prie neįgaliojo vežimėlio prikaustytas Robertas Edwardsas De Shieldsas, praeitą mėnesį buvo nuteistas už žiaurų elgesį su aštuonių mėnesių čihuahua mišrūnu, auginamo vienos šeimos Pietų Sakramente, iš kurios šis vyras nuomojosi kambarį.

Šį išpuolį R.E.De Shieldsas įvykdė būdamas apsvaigęs nuo metamfetamino.

Kovą šuns šeimininkai nuomininką rado garaže su jų augintiniu, kuris buvo vos gyvas, kentė smarkų skausmą ir buvo ištiktas šoko.

Veterinaras vėliau rado smaugimo žymių, taip pat nustatė, kad gyvūno išeinamoji anga ir vidaus organai smarkiai sužaloti. Čihuahua liko gyvas tik dėl intensyvios terapijos.

Nuo metamfetamino priklausomas R.E.De Shieldsas buvo jau ne kartą pakliuvęs į teisėsaugos akiratį.

Per pastaruosius 19–20 metų jis tik apie penkis mėnesius praleido ne kalėjime arba nebuvo stebimas pareigūnų, išskyrus laikotarpius, kai jis slapstydavosi nuo teisėsaugos, nurodė Sakramento apygardos prokuratūra.

Šioje byloje dėl žiauraus elgesio su gyvūnais buvo priimtas neįprastas sprendimas: R.E.De Shieldsas visą gyvenimą liks įtrauktas į lytinių smurtautojų įskaitą. Tai reiškia, kad jis turės dėvėti elektroninio sekimo apyrankę ir nesiartinti prie mokyklų bei kitų vietų, kur renkasi vaikai.

Laisvės atėmimo bausmę jis atliks valstijos kalėjime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius