Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šunys be antsnukio nebus plukdomi keltais

Bendrovės „Smiltynės perkėla“ vadovai nusprendė griežčiau kontroliuoti, ar laikomasi šunų vežimo viešuoju transportu taisyklių.
Smiltynės perkėla
Smiltynės perkėla / Egidijaus Jankausko nuotr.
Temos: 1 Šuo

Esą šunys be antsnukio į keltus nebebus įleidžiami, praneša Lietuvos radijas.

Keltuose galioja bendros šunų vežimo viešuoju transportu taisyklės, kuriose numatyta, kad šunys privalo būti su antsnukiais. Tačiau su šunimis keliaujantys žmonės dažniausiai tvirtina, kad jų augintiniai yra geri, nekanda ir antsnukis jiems nėra būtinas.

Pasak bendrovės „Smiltynės perkėla“ generalinio direktoriaus Algirdo Žukausko, apsaugininkai iki šiol į keleivių augintinius žiūrėdavo atlaidžiai – reikalaudavo tik nupirkti jiems 5 litus kainuojantį bilietą.

Tačiau neseniai nutikęs nemalonus įvykis, kai keltininkai turėjo rūpintis moterimi, kuriai Smiltynėje didelis šuo gana stipriai perkando ranką, paskatino griežtinti plukdomų šunų kontrolę.

Kad būtų užkirstas kelias panašioms nelaimėms, nuspręsta griežtai reikalauti, kad visi šunys būtų su antsnukiais. Reikalavimai nebus taikomi tik visai mažiems šuneliams, kuriuos nenorėdami pirkti bilieto žmonės kartais slepia rankinėse.




 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius