Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šuo – šulinyje, katinas – sienos plyšyje

Naktis iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo nerami Kaune budėjusiems gyvūnų gelbėtojams. 23.30 val. buvo gautas iškvietimas atvykti į Marvelės gatvę. Čia gyvenantis vyras aptiko, kad laukuose į šulinį įkritęs šuo. Žmogus pats vienas nesiryžo leistis į šulinį, mat bijojo, kad ir pats gali likti laukuose šulinyje, nesulaukdamas pagalbos.
Išgelbėtas mišrūnas
Išgelbėtas mišrūnas / Gyvūnų globėjų asociacijos nuotr.

Nuvykusi į įvykio vietą Gyvūnų globėjų asociacijos vyriausioji specialistė Lolita Grėblikienė iš tiesų rado į maždaug 7 metrų gylio šulinį įkritusį šunelį. Nusileidusi į šulinį gelbėtoja iškėlė taksų veislės mišrūną. Jo būklė labai sunki: gyvūnas išsekęs, panašu, kad jis šulinyje nepastebėtas išbuvo mažiausiai apie savaitę.

Pasak asociacijos narių, išgelbėtas šuo neženklintas, tad rasti jo šeimininkus labai sunku.

„Prašome atsiliepti kauniečius, kuriems maždaug prieš savaitę dingo juodas taksų veislės mišrūniukas. Jums reikėtų kreiptis į gyvūnų globos ir kontrolės tarnybą „Nuaras“, Šv.Gertrūdos g. 46, Kaune. Čia gyvūnui buvo suteikta pirmoji medicininė pagalba, jam toliau lašinamos maitinamosios lašinės ir skirta dietinė mityba“, – sakė Gyvūnų globėjų asociacijos nariai.

Šis šuo – ne vienintelis, kuriam praėjusią parą gyvūnų gelbėtojams teko padėti. Tą pačią naktį sunerimę žmonės kvietė gyvūnų gelbėtojus į A.Kačanausko gatvę. Tarp šios gatvės 6 ir 8 namų garažų į sienos plyšį buvo įstrigęs katinas. Kaimynai savo pastangomis mėgino išlaisvinti gyvūną, bet nepavyko. Atvykusiai L.Grėblikienei katiną pavyko išgelbėti per 5 minutes: pakako jam ant kailio užpilti aliejaus ir gyvūnas išslydo iš plyšio bei nukūrė neatsigręždamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius