Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarptautinėje kačių parodoje svečiuosis rečiausios pasaulyje kačių veislės (nuotraukos)

Spalio 16–17 d. Vilniuje, prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“, šiemet jau antrą kartą vyks Lietuvos gyvūnų augintojų centro (LGAC) organizuojama Tarptautinė kačių paroda. Parodoje bus galima pamatyti ir itin retas Bambino veislės kates, kurios į parodą atvežamos iš Rusijos.
Parodos dalyvė
Parodos dalyvė / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Paroda Lesė, VšĮ

Planuojama, kad iš viso parodoje dalyvaus beveik 200 kačių iš Lietuvos, Latvijos, Lenkijos, Estijos, Baltarusijos, Rusijos. Parodoje lankytojai galės pamatyti labai retų gyvūnų, tokių kaip Bambino, Amerikos riestaausių, Kurilų bobteilų. Taip pat bus galima pasigrožėti ir kitomis kačių veislėmis: Meino meškėnais, britų trumpaplaukiais, Kanados sfinksais, Bengalijos, rusų melsvosiomis, persų bei škotų nulėpausėmis. Norintys galės įsigyti retųjų veislių kačiukų.

„Kiekvienais metais augame ir pristatome vis įdomesnių, retesnių veislių kačių. Šiais metais į parodą Lietuvoje pirmą kartą atvežama viena rečiausių pasaulyje kačių veislių – Bambino“, – pasakojo LGAC viceprezidentė Renata Citovič.

Tarptautinė kačių paroda šeštadienį veiks 11.00–19.00 val., sekmadienį 10.00–17.00 val. prekybos ir laisvalaikio centro „Panorama“ centrinėje aikštėje ir prie Saltoniškių įėjimo

O spalio 17 d. 11.00–16.30 val. šalia „Panoramos“ esančiame paviljone „Bigbank“ bei gyvūnų globos organizacija „Lesė“ organizuoja labdaringą tiek veislinių, tiek neveislinių šunų parodą „Big Match Show“. Parodos metu žiūrovų paaukotos ir surinktos lėšos bus skirtos „Lesės“ organizacijos globojamiems gyvūnams. Neturintys globotinio, galės peržiūrėti prieglaudose naujų šeimininkų belaukiančių gyvūnų nuotraukas.

Kačių parodos programa

Spalio 16 d., šeštadienis

11.00 val. – kačių ekspertizė;
13.00 val. – kačių drabužėlių šou;
14.00 val. – WCF jaunų kačių ringas;
15.00 val. – Meino meškėnų veislės šou;
18.30 val. – „Best in Show“ konkursas, renkamos geriausios parodos katės.

Spalio 17 d., sekmadienis

10.00 val. – kačių ekspertizė;
14.00 val. – WCF suaugusių kačių ringas;
15.00 val. – Kanados sfinksų veislės šou;
17.00 val. – „Best in Show“ konkursas, renkamos geriausios parodos katės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius