Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Troleibuse muštynes sukėlusio kauniečio šunį priglaudė policijos pareigūnai

Šeštadienį vakare Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Panemunės policijos komisariato darbuotojai sulaikė du neblaivius vyriškius, kurie važiuodami troleibusu triukšmavo ir pažeidė viešąją tvarką, sukėlė muštynes. Vienas iš pažeidėjų troleibuse vežėsi šunį, tad į policijos komisariatą pareigūnai atsivežė ir pažeidėjus, ir šunį.
Kauno policija
Kauno policija

Kaip praneša Kauno policija, kadangi viešąją tvarką visuomeniniame transporte pažeidę ir žmogų sumušę asmenys buvo uždaryti į Kauno apskrities policijos areštinę, šuo šeimininko liko laukti prie Kauno miesto Panemunės policijos komisariato.

Pareigūnai pagailėjo šuns ir  ėmėsi jį globoti. Jie neatsistebėjo keturkojo ištikimybe – šuo ne tik laukė grįžtančio šeimininko, bet ir saugojo komisariatą, uoliai aplodamas kiekvieną asmenį, privažiuojantį ar prieinantį prie komisariato durų.

Pirmadienį ištikimasis draugas jau sulauks iš areštinės paleisto viešosios tvarkos pažeidėjo, o pareigūnai teigia nuoširdžiai liūdėsią išleisdami puikų sargą namo.

„Gal gero charakterio šuo suminkštins įžūliais veiksmais nepagarbą aplinkiniams demonstravusio šeimininko širdį?“ – rašoma Kauno policijos pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius