-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trys BMW važiavę vaikinai išgelbėjo prišalusią lapę ir tapo interneto žvaigždėmis

Šalčiai pastarosiomis dienomis spaudžia ir Lenkijoje, kur kenčia ne tik žmonės, bet ir gyvūnai. Štai trys BMW važiavę vaikinai tapo tikromis interneto žvaigždėmis, kai padėjo prie asfalto prišalusiai lapei. Kaip skelbia tvn24.pl, per vos dvi dienas apie šiuos gelbėtojus sužinojo net 600 tūkst. internautų.
Lodzėje prie asfalto prišalo lapė.
Lodzėje prie asfalto prišalo lapė. / „Facebook“ nuotr.
Temos: 3 Lapė Lenkija BMW

„Lapė tupėjo ant kelio, letenėlės buvo prišalusios prie asfalto. Turėjome jai padėti, – Tvn24.pl pasakojo Michalas Mazuras, vienas iš gelbėtojų, kurie pirmadienio naktį išgelbėjo lapę. – Nesu idiotas, žinau, kad laukiniai žvėrys gali būti pavojingi ir gali užkrėsti pasiutlige. Bet paprasčiausiai negalėjome su draugais jos ten palikti.“

Vaikinai važiavo naktį viena iš Lodzės pakraščio gatvių ir pamatė, kad vidury važiuojamosios kelio dalies tupi lapė. „Jeigu laukinis žvėris nebėga nuo žmogaus, vadinasi, jam kažkas nutiko. Po akimirkos jau supratome, kad lapiuko letenėlės prišalo prie asfalto, todėl jis nebėga“, – pasakojo žvėrelio gelbėtojas.

VIDEO: Prišalusi lapė buvo išgelbėta

Draugai apsimovė pirštines ir nuėjo prie gyvūno, kurį apklojo antklode ir taip sušildė. Letenėles pavyko atklijuoti nuo kelio dangos. Gelbėjimo operaciją vaikinai nufilmavo ir paskelbė internete.

Vaizdo įraše girdisi, kaip vienas iš vaikinų sako: „O, koks puikus. Sėdės su manim gale.“

Sušalęs gyvūnas buvo nugabentas į veterinarijos kliniką, kur jį sušildė ir atidavė kitai įstaigai, čia lapę specialistai stebės 21 dieną, norėdami įsitikinti, ar ji neserga pasiutlige.

O jos gelbėtojai – jau tikros interneto žvaigždės. Vos per pirmadienį ir antradienį jų paskelbtą vaizdo įrašą peržiūrėjo per 600 tūkst. žmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius