Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vandalai, iškūlę mokyklos duris, pasirodė esą briedžių šeimynėlė

Išaiškėjo, kas apgadino mokyklos pastatą Norvegijoje – ieškomi vandalai pasirodo buvo briedžių šeimynėlė, rašo upi.com.
Briedžiai
Briedžiai / Kadras iš filmuotos medžiagos

Mokyklos Norvegijoje administracija džiaugiasi – sargas išsiaiškino, kas gi tie nelemti vandalai, nusiaubę mokyklos pastatą – iškūlę vienos klasės duris. Neklaužados pasirodė esą briedžių šeimynėlė.

Kaip antradienį pasakojo Solveig Eid, Risil mokyklos Vestby direktorė, mokyklos sargas, atvykęs į darbą, rado suknežintas vienos klasės duris.

„Prižiūrėtojas atvyko į mokyklą ir rado sudaužytas klasės duris. Tąkart pamanė, kad stiklą greičiausiai sudaužė vaikai ar paaugliai, klasėje surengę vakarėlį ar ką nors panašaus“, – dėstė mokyklos vadovė.

Norėdamas įsitikinti savo versija, sargas patikrino apsaugos kameras, fiksuojančias, kas vyksta mokyklos teritorijoje.  Štai tada ir paaiškėjo tikrieji kaltininkai.

„Juostoje jis pamatė persigandusią motiną briedę su šalia besiblaškančiais dviem nedideliais jaunikliais“, – pasakojo mokyklos galva. Anot S. Eid, briedė buvo tokia išsigandus – jai baimę sukėlė net savo pačios atvaizdas.

„Briedžiukų mama, durų stikle pamačiusi savo atspindį, neliko itin patenkinta – norėjo apsaugoti savo jauniklius ir trenkėsi į jį“, – aiškino S. EId.

„Nebuvo lengva paaiškinti, kuo skiriasi briedis nuo veršio, bet parodėme šį vaizdo įrašą ir viskas paaiškėjo. Vaikai skaniai prisijuokė“, – pasakojo direktorė, kuriai  ši istorija pasirodė puiki proga auklėtinius išmokyti ko nors naujo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius