-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus Šiaurės miestelyje darbo turėjo bitininkas – susėmė spiečių

Karštą trečiadienio popietę Vilniuje, Šiaurės miestelyje, čia dirbančius žmones ir praeivius ne juokais išgąsdino bičių dūzgesys. Ant vieno Žygio gatvės pastato vitrinų jų knibždėjo daugybė, todėl išsigandę žmonės net bijojo artintis. Juos išgelbėjo, o bites surinko bitininkas su spalvinga spiečių gaudykle.
bitės
Bitininkas Šiaurės miestelyje

„Turime čia tokią situaciją prie ofiso. Čia bitės arba širšės, bijau arčiau eiti, kad sužinočiau. Nežinau, iš kur jos atsirado, bet debesis ir garsas tai didžiulis“, – filmuodama ant baldų salono vitrinos kampo susispietusias bites pasakojo Aistė, dirbanti šalimais.

VIDEO: Bičių gelbėjimo operacija: prie biuro įsikūrusį spiečių susirinko bitininkas

Bičių ten spietėsi tikrai daugybė, o netrukus pasirodė ir bitininkas su bitėmis išpiešta spiečių gaudykle bei dūmine, iš kurios išleisdamas dūmą ėmėsi semti spiečių.

Aplink susirinkę žiūrovai stebėjosi procesu, kaip bitės ropoja į spietinę, kur pridėta medaus korių. Taip pat spėliojo, kad bitės galbūt atskrido iš Verkių slėnio, esą ten jų daug. Tačiau tiksliai susekti, iš kur spiečius pakilo, ir atsakyti, kodėl nusileido būtent ant šio stiklinio pastato kampo, sunku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius