Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl išgelbėto šunelio sujaudintos vilnietės padėka: malonu, kad tokie žmonės dirba gelbėtojais

Molėtų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiai gelbėtojai gavo vilnietės Astos Daunoravičienės padėką už pagalbą autoavarijos vietoje.
Šuniukas
Šuniukas / „Lesės“ nuotr.

Molėtų rajone, Dubingių seniūnijoje, Rudokų kaime apsivertė lengvasis automobilis. Nukentėjusieji buvo ištraukti iki priešgaisrinių gelbėjimo pajėgų atvykimo ir perduoti greitajai medicinos pagalbai. Dirbdami incidento vietoje, ugniagesiai gelbėtojai šalia automobilio „Škoda Oktavia“ pastebėjo gulintį taksų veislės šunį. Kadangi automobiliu važiavę žmonės buvo išvežti greitosios, sužeistas šuo buvo atvežtas į Molėtų priešgaisrinę gelbėjimo tarnybą (PGT). Tuoj pat iškviestas ir veterinarijos gydytojas.

A.Daunoravičienė padėkoje rašo: „Norėčiau išreikšti padėką Molėtų PGT gelbėtojams, kurie liepos 3 d. dirbo tarnyboje. Po avarijos prie posūkio į Dubingius buvo sužalotas žmogus, vaikas nenukentėjo. Avarijoje sužalotas buvo ir taksų veislės šuo. Malonu, kad gelbėtojai nepaliko šuniuko, atsivežė į gaisrinę, pakvietė veterinarą. Jie mums jį perdavė ir pasiūlė vežti į gydyklą. Malonu, kad tokie žmonės dirba gelbėtojais. Tikimės, kad ir sužalotas šuniukas pasveiks, jis dabar gydomas. Geros jums tarnybos ir labai ačiū!“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius