Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Žinomi žmonės ragina prisidėti prie žirgų globos

Žymus motociklininkas Aidas Bubinas ir daininkas Vaidas Baumila prisijungė prie Lietuvos žirgų globos asociacijos (ŽGA) organizuojamo kasmetinio projekto – „Po Lietuvą su žirgais 2017”. Antrus metus vyksiančiu projektu siekiama surinkti lėšų ŽGA globojamų 7 žirgų išlaikymui, veterinarinei priežiūrai ir kitai asociacijos veiklai.
Žinomi žmonės ragina prisidėti prie žirgų globos
Žinomi žmonės ragina prisidėti prie žirgų globos / Projekto partnerio nuotr.

„Po Lietuvą su žirgais 2017” – tai nuotaikinga vienos dienos kelionė motociklu po gražiausias Lietuvos vietas su patyrusiais motociklininkais ir žinomais Lietuvos veidais. Žygio metu keliautojai ne tik pasigrožės Lietuva, tačiau ir susipažins su vienais gražiausių sutvėrimų pasaulyje – žirgais. Į kelionę gali vykti visi pageidaujantys motociklininkai, neabejingi žirgų globai ir labdaringai veiklai.

Šia simboline baikerių ir žirgų bendryste siekiame paskleisti žinią, jog vienais iš geriausių žmogaus pagalbininkų – žirgais – reikia rūpintis atsakingai.

„Šia simboline baikerių ir žirgų bendryste siekiame paskleisti žinią, jog vienais iš geriausių žmogaus pagalbininkų – žirgais – reikia rūpintis atsakingai. Kviečiame socialiai atsakingus žmones, vairuojančius motociklus, prisijungti prie žygio „Po Lietuvą su žirgais 2017”, o savo paramą ŽGA išreikšti, įsigyjant simbolinį į žygį bilietą į žygį. Jo kaina 20 eurų. Galimybę prisijungt prie žygio gali tik 30 norinčiųjų, tad raginame suskubti“, – kviečia ŽGA narys ir projekto „Po Lietuvą su žirgais 2017” autorius Remigijus Kaniava.

Žygis planuojamas liepos 29 d. Dienos trukmės motociklininkų kelionėje projekto dalyviai aplankys ne tik gražiausias Lietuvos lankytinas vietas, bet ir susipažins su žirgų auginimu ir priežiūra iš arti. Jie lankysis pavyzdingame žirgyne „Aušros žirgynas“ Prienų rajone, kurio savininkė papasakos apie žirgų auginimo subtilybes, užsuks susipažinti su unikalia Linskmakalnio miestelio istorija bei gyvūnų prieglaudos Všį „Penkta koja“ kasdiene virtuve. „Harmony Park“ keliautojų lauks ekskursija ir įdomi pažintis su sportiniais žirgais, kelionė baigsis Žirgų globos asociacijos centre – Darželiuose, kur ekskursijos dalyviai susipažins su arklių elgsena ir charakteriu. Visa kelionės programa – ČIA.

„Praėjusiais metais kelionė buvo nepamirštama. Šiais metais taip pat nedvejodamas prisidedu prie šio projekto, ne tik todėl, kad vairuoju motociklą, bet ir todėl, kad labai myliu žirgus. Negaliu atsistebėti jų dailumu, žaismingumu ir ramybe, kurią jie skleidžia žmonėms. Raginu visus neabejingus prisidėti prie motociklininkų žygio ir taip padovanoti sau nuostabių įspūdžių, o ŽGA žirgams pašaro“, – ragina motociklininkas Aidas Bubinas.

Daugiau apie projektą galite sužinoti Žirgų globos asociacijos „Facebook“ paskyroje ir internetiniame puslapyje zga.lt.

Apsilankę puslapyje taip pat galite paaukoti žirgų priežiūrai ir išlaikymui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius