Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

10 katino WC taisyklių

Jei laikysitės mano nurodymų, jūsų namuose bus švara ir tvarka, sako katinas ir išvardija 10 WC taisyklių:
Kai kurios katės naudojasi ir žmonių tualetais.
Kai kurios katės naudojasi ir žmonių tualetais. / 123RF nuotr.
Temos: 2 Tualetas Katė

1. Iš prigimties mėgstu švarą. To išmokė katė mama. Netūpčiokit aplinkui, netrukdykit ir neraginkit. Viską žinau ir moku.

2. Statykit mano WC ten, kur ramu. Oi, tik ne prie skalbyklės ar lauko durų. Nejaugi sunku patiesti po mano dėžele guminį patiesaliuką? Siaubas, kai dėžė krypuoja ir grasina užvirst ant galvos.

3. Ir kam šovė į galvą mintis padėti vandens ir ėdalo dubenėlius šalia mano WC?

4. Aš viską užkapstysiu, bet kastuvėliu naudotis nemoku. Netingėkit švarinti mano WC. Ar jums būtų malonu rioglintis ten, kur nėra vietos letenai padėti?

5. Šlykštu: tas gipsas prisicementavo prie kailinių. Negi sunku kasdien užmesti akį į mano WC? Nekelsiu kojos, jeigu ir toliau taip bus!

6. Oi, tik ne šitas „akcijinis“ stebuklas! Nustokit eksperimentuoti, nekaitaliokit mano kraiko. Katino garbės žodis: pakrausiu greta dėžės.

7. Stop! Tas naujas gyvis, kurį įsigijote, tenedrįsta artintis prie mano WC. Tualeto dėžė yra mano ir tik mano. Visiems laikams.

8. Koks čia naujas kvapas? Ačiū, kad kartą per savaitę mano dėžę išplaunat, bet nepersistenkit – nosį riečia nuo jūsų chemijos.

9. Išduosiu paslaptį: vietas, kur tyčia ar netyčia prikiaulinau, galite valyti actu, citrinos griežinėliais ar „atbaidančiuoju dezodorantu“.

10. Būkit žmonės, jeigu pradėsiu per dažnai lankytis WC, kniaukti tuštindamasis, šlapintis po kelis lašus arba ne ta spalva – aš rimtai sergu. Varykim pas veterinarą.

Beje, kai kurios katės išsiverčia ir be dėžučių – jos naudojasi žmonių tualetais:

VIDEO: My Cat Peeing in the Toilet! - Very Funny

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius