Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Padėkime surasti: Klaipėdoje berniukas ieško katytės, kurią gavo parašęs kalėdinį laišką

Klaipėdiečių šeima ieško katytės, kuri į namus atkeliavo per šv. Kalėdas. Gauti dovanų katinėlį Kalėdų Senelio prašė pirmokas Radvilas, išsiuntęs jam laišką.
Katytė Ričė ir Radvilas
Katytė Ričė ir Radvilas. / 15min nuotr.

Apie penkių mėnesių katytė dingo šv. Velykų išvakarėse Klaipėdoje, Tauralaukio rajone esančiuose Tauro soduose. Katė nuo šv. Kalėdų gyveno tik namuose, į lauką neidavo, tačiau pastaruoju metu buvo pamėgusi pasėdėti prie atviro lango, ant palangės.

Vakare, jau tamsiu paros metu, slystelėjusi ji atsidūrė prie nuosavo namo ant pievos, keliskart pamėginusi įšokti atgal į namus, spruko ir jos rasti nebepavyko. Gali būti, jog katytė slapstosi, mat gyvenimas lauke jai nėra pažįstamas.

Pirmokas Radvilas jau seniai svajojo apie kačiuką ir šiemet visas kitas svajones, suguldytas piešiniuose, paliko ateičiai, o Kalėdų Seneliui išsiuntė laišką, kuriame prašė smėlio spalvos katinuko. Jis netrukus įsikūrė namuose ir tapo pačiu geriausiu berniuko draugu, kartu ruošiančiu pamokas. Katytę berniukas pavadino Riče.

Jei pas jus priklydo katytė arba matėte ją besislapstančią, praneškite tel. 8672 83763.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius