-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šuo Žalmargis (nuotraukos)

Žalmargis – senučiukas silpnai matantis ir girdintis šuo. Jis yra mielas ir draugiškas, bei puikiai sutaria su kitais šunimis.
Šuo Žalmargis
Šuo Žalmargis / „SOS gyvūnai“ nuotr.

Nors Žalmargis yra pusiau aklas ir kurčias, tačiau neatrodo jog tai jam kliudytų. Žalmargis puikiai orientuojasi patalpoje, tik kartais netyčia kur tarp kojų pasimaišo, nes į senatvę kojytės kiekvieno juk lėtesnės. O šiaip jis labai ramus šuo, prieglaudos prižiūrėtojų vadinamas puikiu šunimi senjoru. Šuo paskiepytas ir veterinarų prižiūrėtas. Lašinant dirbtines ašaras galimas regėjimo pagerėjimas.

Žalmargis meiliai bendrauja su žmonėmis, prašosi glostomas, atsargiai kiša snukutį pažaisti, kibina ir reaguoja kalbinamas atsakydamas inkštimu. Jam ieškomi ramaus būdo šeimininkai, nes Žalmargis nėra šuo, kuris aktyviai reikalautų dėmesio ar norėtų intensyviai dūkti. Todėl jei norite kažką labai mylėti ir glausti, tai šis šuniukas greitai prie jūsų prisiriš ir lauks kol kas nors jam suteiks meilumo, kad jo senatvė būtų šilta ir aprūpinta.

Manome, kad Žalmargio regėjimas ir klausa nuo sveiko prieglaudos maisto ir savanorių rūpinimosi pagerėjo. Prižiūrimas gyvūnas tapo ramesnis, jaučiasi saugus, todėl jo sveikatos būklė pastebimai pagerėjo. Savanoriai nori, kad Žalmargio senatvė būtų šilta ir aprūpinta.

Norintys priglausti Žalmargį, gali nuvykti į „SOS gyvūnai“ prieglaudą adresu Žalgirio 60 Vilniuje (www.sos-gyvunai.lt).

Ilona – 8 603 33100
Goda – 8 683 69502

Jei norėtumėte apsilankyti bei susipažinti su globojamais gyvūnais ar prisidėti prie kasdieninės gyvūnų priežiūros, labai prašome prieš tai susitarti dėl tinkamo laiko.

Vien per praėjusius metus „SOS gyvūnai“ komanda išgelbėjo šimtus beglobių gyvūnų ir surado jiems šiltus namus. Jų istorijas rasite www.sos-gyvunai.lt gelbėjimo dienoraščiuose. Kviečiame ir Jus prisijungti prie neabejingųjų ir tapti mylinčio gyvūno mylinčiais šeimininkais.

Papildyta sausio 25 d. Deja, Žalmargiui nebuvo lemta sulaukti naujų šeimininkų. Šunelis numirė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius