Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min.lt skaitytojos Dalios dovanų idėja – advento vainikas (nuotraukos)

15min.lt skaitytoja Dalia L. siūlo pasigaminti advento vainiką ir džiaugtis juo patiems arba padovanoti draugams ir artimiesiems.
Karštais klijais Dalia priklijuoja kankorėžius, lapelius, įvairias išardytas kalėdines dekoracijas.
Karštais klijais Dalia priklijuoja kankorėžius, lapelius, įvairias išardytas kalėdines dekoracijas. / 15min.lt skaitytojos Dalios nuotr.

„Laikas nenumaldomai artėja Kalėdų link, bet dar galima suspėti pasidaryti advento vainiką, kuriuo galėsite džiaugtis per visą ilgąjį šventinį laikotarpį,“ – tokiais žodžiais savo laišką redakcijai pradėjo Dalia.

Moteris siūlo pasigaminti šią puošmeną savo rankomis ir pasakoja kaip tai padaryti.

„Vainikui padaryti reikalingas pagrindas, ant kurio pinamos šakelės. Aš panaudojau rudeninį vainiką, kuris buvo apipintas lapais, kuriuos šiam atvejui nukirpau. Šį pagrindą apipyniau tujos ir sidabrinės eglės šakelėmis. Sujungimą gražiai paslėpiau po šakelėmis, kad nesimatytų. Karštais klijais priklijavau kankorėžius, lapelius, įvairias išardytas kalėdines dekoracijas. Pabaigoje įklijavau kaspinėlius, kuriuos padariau iš juostelių, kuriomis kažkada buvo surištos dovanos,“ – advento vainiko gamybos eigą laiške išdėstė skaitytoja ir pridūrė, kad jei vainikas iki švenčių spėtų nusibosti, jį tiesiog galima pakeisti įpinant kitų spalvų detalių.

Dėkojame Daliai už puikią dovanų idėją ir nuotraukas!

Gal turite originalių idėjų ką padovanoti draugams, artimiesiems ar kolegoms? Laukiame Jūsų laiškų su dovanų idėjomis ir jų nuotraukomis! Nepamirškite, aktyviausias ir originaliausias skaitytojas bus apdovanotas vertinga dovana! Laiškų laukiame el. paštu kaledos@15min.lt.

Daugiau informacijos rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius