Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kūrybiškas dovanų pakavimas. Įdėkite dalelę širdies

Jei šiemet nutartumėte dovanoti materialią dovaną, neabejotinai reikės ją įpakuoti. Padarykite tai keliais nesudėtingais būdais – laiko užims nedaug, bet dovaną gavęs žmogus supras, kad įdėjote dalelę širdies.
Paprastai, bet efektingai atrodo rudas popierius.
Paprastai, bet efektingai atrodo rudas popierius. / „Sweet Paul magazine“ nuotr.

Pristatome dovanų pakavimą pagal interneto žurnalą „Sweet Paul magazine“. Jis pateko ne tik į 50-uką geriausių „London Time“ tinklaraščių, bet ir kas mėnesį sulaukia daugiau nei 100 tūkst. gardaus maisto, stiliaus ir gražių daiktų žinovų.

Dovanoms įpakuoti tereikės paprasto balto popieriaus ritinėlio, kurį nesunkiai paversite rankų darbo puošmena. Į dovanų popieriaus gamybą būtinai įtraukite ir vaikus. Juk tai labai smagu, be to – puiki proga pabūti per adventą kartu.

Pieškite! Pasiimkite akvarelę ir guašą, tepkite teptukais ar pirštais. Nustebsite, kaip smagu lieti spalvas ir marginti baltai įvyniotą dovaną. Nepamirškite ir kreidučių, jos taip pat puikiai tinka.

Antspauduokite! Biuro reikmenų parduotuvėse ir net kai kuriuose prekybos centruose galima rasti įdomių antspaudų, tad jei jaučiate, kad piešti – ne jums, marginkite dovaną antspaudais. Puikiai atrodo paukščių ir medžių antspaudai. Bet galima dėlioti ir paprastus taškus ar pirštų antspaudus.

Siųskite! Namuose turite nereikalingų, senų pašto ženklų? O gal neseniai jų matėte sendaikčių turguje? Dovanos įpakavimas, numargintas daugybe pašto ženklų, atrodo išties įspūdingai.

Sukurkite veidą! Savajai dovanai galite suteikti veidą – tereikės spalvoto popieriaus ir klijų. Iškirpkite akinius, barzdą ar ūsus, akis, lūpas, priklijuokite ant baltu popieriumi įvynioto ryšulėlio ir paverskite savo dovaną išskirtine. Toks įpakavimas itin tinka šmaikščioms dovanoms.

Apklijuokite! Jei norite savito, tačiau santūraus įpakavimo, galite apklijuoti dovaną skirtingo storio ir spalvų juostelėmis, tapetų atraižomis ar net medžiagos skiautėmis, įvairiomis juostelėmis ar nėriniais.

Improvizuokite! Įsigiję karštų klijų (jų pirkti yra visose statybos reikmenų ir buities reikmenų parduotuvėse) galite dovaną apklijuoti nereikalingomis sagomis, kurios tikrai taps išskirtiniu ornamentu. Tiesa, kadangi jos gana sunkios, šiuo atveju galima sagas klijuoti ne ant popierinio įpakavimo, bet ir ant medinės ar plastikinės dėžutės.

Atraskite! Jei turite vaikų, dovanų popieriumi tapti gali jų piešiniai, taip pat ir senos knygos, laikraščiai ar mėgstamo žurnalo skiautės.

Pasigaminkite! Pamenate laikus, kai visos žieminės kepurės būtinai turėjo būti su bumbulu? Jį nesunkiai pasigaminsite kartoninį žiedą dosniai apvynioję storu siūlu, vėliau jį perkirpę ir surišę per vidurį. Karštais klijais prie dovanos pritaisytas bumbulas tikrai privers nusišypsoti ir atrodys efektingiau už plastikinį parduotuvėje pirktą kaspinėlį.

Alternatyva – rudas popierius. Paprastai, bet efektingai atrodo rudas popierius – pakanka tik vieno „aksesuaro“ ir juo įvyniota dovana atrodys išskirtinė. Tereikia raudono siūlo, mažos figūrėlės, jau minėto bumbulo ar netikros vyšnios... Taip pat dovaną rišti galite ir plona viela, tuomet jos galus galima papuošti margomis sagomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius