-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gera dovana mamai

Mama mums visiems artimiausias ir brangiausias žmogus, todėl pakuodami dovaną jai, kartu norime sudėti visą dėmesį ir meilę, kurios nesugebėjome duoti skubėdami savo darbuose ir rūpesčiuose. Taigi pagalvokime kartu, ką galime dovanoti brangiausiam žmogui.
Kalėdinės akimirkos
Kalėdinės akimirkos / „Scanpix“ nuotr.

Dovanokite poilsį

Kalėdos – metas, kai galima sustoti skubėjus, pasimėgauti ramybe, artimo buvimu šalia, tad padovanokite mamai poilsio ir pasilepinimo valandėlę, pasibuvimą pačiai su savimi, savo mintimis. Arba ilsėkitės pasirinktoje ramybės oazėje kartu, ramiai gurkšnodami arbatą ir rasdami laiko atviram pašnekesiui. Šiandien juk gausu pasiūlymų SPA procedūroms ir masažams, kurie atgaivina ne tik kūną, bet ir mintis, jaunina odą, gražina kūno formas. Suteikite mamai galimybę pajusti egzotiškų šalių dvasią dovanodami indiškus ritualus, kinišką ar Tailando meistrų masažą, turkišką hamamo procedūrą ir t.t. Arba dovanokite sveikatinimo programas, kurios stiprins imunitetą, nugalės nuovargį ir jo keliamus simptomus.

Sakoma, mokytis niekada nevėlu. Tad kodėl nepadovanojus mamai galimybės išmokti ką nors nauja?

Grožio dovanos

Grožis svarbus kiekvienai moteriai, tačiau visos jį supranta skirtingai. Vienoms – tai gražūs drabužiai ir papuošalai, kitoms – prižiūrėtas veidas, rankos, kūnas... Jei pasitikite savo skoniu arba žinote ko mama tikrai norėtų – dovanokite papuošalą, kurį ji nešios arti savęs taip ne tik kaskart prisimindama jūsų dovaną, bet ir jus pačius.

Gal jau laikas atsinaujinti mamos kosmetinei? Padovanokite natūralios dekoratyvinės kosmetikos ar odos priežiūros priemonių. O gal tiesiog leiskite mamai sušilti sužvarbusias rankas mėgaujantis parafino vonele ir aromaterapiniu manikiūru. Jei visa tai sunku išrinkti patiems, visada galite įsigyti dovanų čekį, o dovaną leisti išsirinkti pačiai mamai.

Tobulėjimo džiaugsmas

Sakoma, mokytis niekada nevėlu. Tad kodėl nepadovanojus mamai galimybės išmokti ką nors nauja? Jei ji domėjosi rankdarbiais, išmėginkite siuvinėjimo, mezgimo ar šiuo metu itin išpopuliarėjusius batikos, vilnos vėlimo ar dekupažo kursus. O gal ji puiki šokėja, tačiau primiršusi savo pomėgį? Dovanokite puikią nuotaiką šokių pamokose. Tai, žinoma, tik keletas patarimų, o kur dar masažo, fotografijos, šaudymo iš lanko ar kulinarijos kursai? Rinktis tikrai yra iš ko, svarbu žinoti, kokia veikla mamai bus artima.

Įamžinkite brangias akimirkas

Laikas nesiliauja skubėjęs, tačiau pasistenkime bent trumpam jį sustabdyti ir įamžinti gražiausias akimirkas atsiminimui. Padovanokite mamai profesionalią fotosesiją! Profesionalus fotografas padės atskleisti tikrą moterišką žavesį ir įamžins jį, o jums beliks įrėminti ir iškabinti gražiausias nuotraukas. Jei jau turite įamžinę gražių akimirkų, kurias norėtumėte, kad mama prisimintų kuo ilgiau, suteikite joms naujumo patalpindami nuotraukas stikle. Trimatė nuotrauka gražiai spindės primindama tai, kas brangu.

Gal turite originalių idėjų ką padovanoti draugams, artimiesiems ar kolegoms? Laukiame Jūsų laiškų su dovanų idėjomis ir jų nuotraukomis! Nepamirškite, aktyviausias ir originaliausias skaitytojas bus apdovanotas vertinga dovana! Laiškų laukiame el. paštu kaledos@15min.lt.

Daugiau informacijos čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius