Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donalda prie Kūčių stalo dalinsis metų pasiekimais

Seimo narė Donalda Meiželytė savo šeimos Kūčių sutikimą vadina nuobodybių nuobodybe, nes kiekvienais metais viskas vyksta taip pat. Tačiau pripažįsta, kad tradicija visiems šeimos nariams prie stalo pasipasakoti apie praėjusius metus kasmet leidžia suprasti, kad gyvenimas nestovi vietoje.
Donalda Meiželytė–Svilienė
Donalda Meiželytė–Svilienė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Nuobodybių nuobodybė – kiekvienais metais švenčiame taip pat: iš Tauragės atvažiuoja mano tėvai ir mes, visos trys seserys, susirenkame su vyrais, vaikais pas vyresnę seserį bute. Tada pirmiausia mano svainio mama prie stalo sukalba maldą, laužiame „plotkeles“. Maisto nebūna labai daug, iš tiesų neprisimenu, kada per Kūčias persivalgiau“, – atskleidė Donalda.

Gausus artimųjų būrys turi ir savo tradiciją, leidžiančia išgirsti apie metų pasikeitimus.

„Kiekvienas šeimos narys iš eilės pasakoja, kas per metus įvyko gražaus, prasmingo, kokie pasiekimai buvo vieno ar kito. Iš tikrųjų tie metai atneša labai daug permainų: tai žiūrėk kažkas gimė, tai kažkas darbą pakeitė, kažkas nori namą statytis, kažkas butą už paskolą nusipirko, o kažkas Seimo nariu tapo... Tai labai gražu ir mes ilgai kalbamės“, – giminės tradicinį paprotį papasakojo jaunoji politikė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius