-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Eglei Kernagytei patinka kalėdinis chaosas

Maestro Vytauto Kernagio dukra, aktorių atrankos agentūros „Facebureau“ bendraturtė ir laidų vedėja Eglė Kernagytė teigia, kad Kalėdos jai pirmiausia asocijuojasi su šeima, nes šios šventės metu prie stalo susirenka visa giminė.
Eglė Kernagytė
Eglė Kernagytė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šiemet E.Kernagytės Kalėdos bus kitokios, nei anksčiau: rugpjūtį už mylimojo, reklamų režisieriaus Vytauto Dambrausko ištekėjusi moteris žiemos šventes švęs ne tik su savo, bet ir su vyro gimine: prie bendro stalo susės beveik 20 žmonių.

„Aš labai mėgstu Kalėdas ir nesuprantu tų žmonių, kuriems ta šventė nepatinka. Man labai patinka vaikščioti gatvėmis, kai visi žmonės skuba, kai jaučiasi kalėdinis chaosas“, – teigia moteris.

Vaikystėje Eglė prisimena visada su broliu prie lango laukdavusi į namus atkeliaujančio Kalėdų senelio, tačiau taip niekada jo ir nepamatydavusi.

„Man sakydavo: „Ar matei, švieselė praskrido, jau ateina Kalėdų senelis“. Tada kažkas paskambindavo į duris, mes atbėgdavom, bet rasdavom tik dovanas. Tėvai aiškindavo, kad Kalėdų senis jau išskrido, tai taip jo ir nepamatydavom“, – juokiasi Eglė.

E.Kernagytės manymu, visi vaikai nusivilia, sužinoję, kad Kalėdų senelio nėra, tačiau tuo pačiu jie supranta, kad norėdami gauti dovanų jie turi būti geri visus metus prieš savo mamą ir tėtį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius