Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Hokšilos Kalėdų sveikinimas iš Havajų

Dainininkas ir keliautojas Hokšila Andradė siunčia saulėtus linkėjimus Kalėdų proga iš Havajų. Perduodame jo rašytą sveikinimą visiems gerbėjams.
Hokšila
Hokšila / L.T./Irmanto Gelūno nuotr.
Temos: 2 Havajai Kalėdos

Linkiu didžiausio Kalėdų stebuklo jums ir jūsų šeimoms!

Visi dalykimės meile ir tausokim vieni kitus. Gyvenimas per trumpas ant kažko pykti, su kažkuo nesikalbėti dėl praeities žaizdų. Man šios Kalėdos – visiško susitaikymo ir atleidimo metas. Jei buvo žmonių, kurie mane ar kuriuos aš kada kaip nors gyvenime įskaudinom, visiems pasakiau paprastus žodžius „atsiprašau“ ir „atleisk“. Šie žodžiai yra stebuklingi.

Linkiu jums to paties, jeigu jums tai aktualu. Ateinantys metai bus labai stuprūs visomis prasmėmis.

Šie mano metai prabėgo Japonijoje, JAV ir Kanadoje. Buvo daug daug nuotykių, naujų dainų ir draugų. Žiauriai pasiilgau Lietuvos, namų ir lietuvių kalbos. Esu gražiausiame pasaulio kampelyje – Havajuose, bet, atrodo, viską atiduočiau už galimybę prisėsti prie Kūčių stalo Lietuvoje. Tausokite, ką turite! Saulė grįžta!

Tokius žodžius draugams ir jo pasiilgusiems perduoda Hokšila. Jo paties gyvenime šiemet netrūko permainų – daug kas nustebo, kad išvykęs į JAV,  jis vedė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius