Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ilona Balsytė: stebuklai tikrai vyksta

Aktorė Ilona Balsytė su vaikais puoselėja Kalėdų tradicijas ir kasmet per jas laukia stebuklų, nes tvirtai jais tiki – juk svarbiausia, anot jos, įžvelgti stebuklą paprastuose dalykuose.
Ilona Balsytė
Ilona Balsytė / 15min.lt nuotr.

„Norėčiau visiems, kas pamiršo, priminti, kad Kalėdos yra stebuklų metas. Kiekvienais metais įsitikinu, kad gyvenimas be stebuklų yra pilkas ir nuobodus. O mes patys galime sukurti tuos stebuklus arba jų sulaukti iš mylinčių žmonių, vaikų ar net muzikos“, – šventinėmis paslaptimis dalijosi Keistuolių teatro aktorė.

Prieš dvidešimt metų Keistuoliai pastatė spektaklį ir nufilmavo filmą „Geltonų plytų kelias“, kuriame nuskambėjo auksinė frazė, kuria artistė vadovaujasi savo gyvenime.

„Įžvelk stebuklą paprastuose dalykuose!“. Viskas priklauso tik nuo mūsų pačių. Mes esame laimingi tiek, kiek galvojame, kad esame laimingi. Todėl reikia stabtelėti ir pagalvoti nors akimirką, kad gyvenimas būna nuostabus, – džiaugtis gyvenimu mokė I.Balsytė. – Labai linkiu Lietuvos žmonėms, kad jų gyvenimas taptų stebuklingas!“

Pati aktorė savo šeimoje kasmet kuria šventinę nuotaiką ir ja užkrečia vaikus.

„Prieš šventes mes su vaikais paruošiame didžiulį ratą su 24 kojinėmis, kur nykštukai nuo gruodžio pradžios gali nešti dovanėles, – apie šeimos tradicijas pasakojo artistė. – Nuo rudens kartu svajojame, kaip puošime eglutę. Šiemet sūnus jau lapkritį norėjo ją papuošti! O per Kalėdas dovanas mums atneša Kalėdų Senelis. Per Kūčių vakarienę, sėdėdami prie žvakės ir eglės, mes visi pasakome savo norus, o paskui naktį Kalėdų Senelis viską atneša. Jis tikriausiai telepatas ir gali perskaityti visų mintis – dar niekada mūsų nenuvylė!“

Aktorė tikino, kad šių laikų gyvenimo tempas toks intensyvus, kad tik Kalėdos leidžia mums sustoti ir pasidžiaugti vieniems kitais.

„Aš pati norėčiau gauti dovanų laiko. Tada viską spėčiau, nes dabar truputį bėgu savo reikalams iš paskos ir tai man nepatinka – netgi mane vargina. Norėčiau eiti drąsiai pirma, o reikalai sektų iš paskos“, – šypsojosi I.Balsytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius