-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl pomėgio valgyti kūčiukus Merūnas vaikystėje buvo vadinamas Šližiku

Daininkas Merūnas Vitulskis teigia švenčiantis tikras tradicines lietuviškas šventes – visados su šeima, prie bendro stalo.
Merūnas
Merūnas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Prieš kelis metus visuomet reguliariai švęsdavau su šeima, stengsiuosi su šeimos nariais pabūti ir šiemet. Mūsų šeimoje labai gilios tradicijos, kurių laikomės per šventes – kad ir kur būtume, visados turime susirinkti į krūvą ir tą progą paminėti drauge: susėsti prie vieno stalo, aptarti įvykius, ką nors prisiminti“, – teigia 26 atlikėjas Merūnas.

Kas porą metų prie Merūno šeimos stalo prisėda vis mažiau giminaičių. „Laikas bėga, visi sensta, pasiligoja, po truputį išeina...“ – atsidūsta Merūnas. Per Kūčias M.Vitulskis su šeimos nariais visuomet stengiasi prisiminti jau pasaulį palikusius giminaičius, draugus. 

„Prie stalo pasidžiaugiame į pasaulį, į šeimą atėjusiais naujais nariais. Viskas vyksta labai intymiai, gražiai, šiltai, be jokių barnių. Stengsiuosi, kad ir mano šeimoje ateityje šventės būtų taip švenčiamos“, – patikina Merūnas.

Dainininkas iki šiol atsimena akimirkas, kai kartu su močiute pjaustydavo tešlą kūčiukams ir tą ypatingą kvapą, kuris sklisdavo jiems kepant. Merūnas teigia, kad iš parduotuvės niekuomet neperka kūčiukų – jų atsivežti vyksta pas močiutę.

„Vaikystėje beprotiškai mėgau kūčiukus. Netgi esu gavęs Šližiko pravardę. Labiausiai nuo vaikystės laikų laukiu momento, kai suvalgius visas bjaurias silkes galima paragauti kūčiukų“, – nusijuokia M.Vitulskis.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius