Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vidas Bareikis Kalėdų tradicijas kurs su savo šeima

Vidas Bareikis – aktorius, muzikantas, Jurgos Šeduikytės vyras ir, kaip pats prisistato, „šviežios šeimos autorius“. Jis noriai pasakojo, kokios būdavo jo Kalėdos ir kuo žiemos šventės skirsis šiemet.
Trečiadienio popietę Jurga Šeduikytė ir jos mylimasis Vidas Bareikis jiems svarbioje vietoje Juodkrantėje sumainė aukso žiedus. Tuo pat metu muzikalioji pora sugalvojo pakrikštyti ir savo beveik vienerių metų sūnelį Adą.
Jurga Šeduikytė ir Vidas Bareikis su sūneliu Adu. / Ginos Kubiliūtės nuotr.

„Kūčios mano šeimoje labai susijusios su Kalėdomis. Turiu tokią tradiciją nuo pat mažumės: Kūčių rytą su tėvu einame pjauti eglės į mišką (Vidas patikina, kad ten, kur gyvena jo tėvai teisiškai eglę nusipjauti galima, – aut.past.). Dabar gyvenu atskirai, bet visada padedu išsirinkti eglutę“, – tvirtino V.Bareikis. Jis pridūrė, kad Kūčios ir Kalėdos – šeimos šventė, tačiau jaunystėje jam kur kas labiau rūpėjo pašėlti su draugais.

„Atsimenu paauglystėje, iki pat studentavimo, stengdavausi išsiųsti tėvus pas gimines ir rengiau Kalėdas draugams pas save namie“, – juokėsi muzikantas ir aktorius. Tiesa, dabar Vidas yra „šviežios šeimos autorius“, tad sakė mėginsiantis kurti savo šeimos tradicijas.

„Mes (su Jurga, –  aut. past) labai mėgstame pajūrį, Neringą. Nėr geresnio laiko ten nuvažiuoti kaip per šventes. Ten tuščia, labai šalta, marios užšalusios, eini palei jas ir ledas trūkinėja. Toks smagus garsas girdisi. Tikiuosi, kad ten nuvyksime“, – šypsodamasis vylėsi V.Bareikis, prisiminęs žiemiškas Neringos miestelių gatves.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius