Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Milius mėgsta praktiškas dovanas

Dainininkas Jeronimas Milius „15min“ pasakojo, kad jokių ypatingų tradicijų jo šeimoje per žiemos šventes nesilaikoma, tačiau Kūčios visuomet būna sočios, o dovanos – įvairios.
Jeronimas Milius
Jeronimas Milius / Tomo Kaunecko nuotr.

„Per Kūčių vakarienę stengiamės visa šeimyna, patys artimiausi žmonės, susiburti kartu. Aišku, ne visą laiką pavyksta, bet svarbiausia – grįžti pabūti su tėvais, pavalgyti, – juokėsi 25-erių atlikėjas. – Mano tėtis dažniausiai pagamina daugiau nei dvylika patiekalų ir labai skanių. Prisivalgome ir tą patį vakarą keičiamės dovanomis“. Šiemet, J.Milius tikino liksiąs ištikimas tokiai tradicijai. „Darbų yra, bet gruodžio 24-ąją pasidarysiu vienos dienos pertraukėlę“, – tikino jis, pridurdamas, kad eglutę puošęs yra labai seniai, paauglystėje.

Dainininko teigimu, dovanų prasme kiekvieni metai jam skirtingi. „Nuo mažens, pamenu, taupydavau pinigėlius ir už kokius 20 litų sugebėdavau visiems nupirkti dovanų. Tėčiui buvo smagu kokį odekoloną nupirkti, kitiems irgi kažkokias smulkmenas. Saldainį mamai, šokoladą sesei. Dabar priklauso nuo poreikio. Dažnai susitariame – šiemet dovanojame arba simbolines dovanas, arba kaip kas nori. Šiemet esu nusprendęs dovanoti ką užsimanysiu, be jokių apribojimų“, – linksmai pasakojo J.Milius.

Vaikinas tvirtino pats labiausiai mėgstantis gauti praktiškas dovanas. „Man dovanas gauti labai patinka ir dovanoti labai smagu. Ypač malonu padovanoti tokią dovaną, kuri žmogui tinka ir patinka. Pats džiaugiuosi visomis dovanomis, kurios pasirodo praktiškos ir reikalingos. Jei man reikėtų keptuvės ir ją gaučiau, tikrai būčiau patenkintas“, – šypsojosi J.Milius ir pridūrė, kad jam – nemenkas galvos skausmas sugalvoti, ką dovanoti. „Gerai, kai kas tarsi netyčia prieš šventes užsimena, ko reikia, bet turbūt reikia pradėti užsirašinėti, nes vis pamirštu, kai jau ateina laikas. Noriu, kad dovanos teiktų džiaugsmą. Dovana negali būti tik tam, kad būtų padovanota. Ji turi būti iš širdies“, – linkėdamas gražių švenčių sakė muzikantas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius