Iki -60% prenumeratai. Paskutinės akcijos dienos!
Išbandyti

V.Genytės kalėdinis receptas – ypač gardus karpis

Televizijos laidų vedėja ir dainininkė Vaida Genytė per kiekvienas Kalėdas namiškiams kepa tradicinį karpį, kuriam negaili komplimentų. Anot jos, patiekalą paruošti nėra sudėtinga, o skonis – puikus.
Vaida Genytė
Vaida Genytė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Pirmiausia karpį reikia išdarinėti, nuskusti – galima galvą palikti arba ne. Išdarinėtą žuvį reikia užmarinuoti su majonezu, pipirais, druska, citrina, prieskoniais. Marinate žuvį reikėtų palaikyti 4 valandas. O tada reikia valandą kepti folijoje 200 laipsnių temperatūroje. Nepaprastas skonis – labai skanu!“ – masino žinoma moteris, kuri žadėjo tradicijos nelaužyti ir per šias Kalėdas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius