Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

V.Genytės kalėdinis receptas – ypač gardus karpis

Televizijos laidų vedėja ir dainininkė Vaida Genytė per kiekvienas Kalėdas namiškiams kepa tradicinį karpį, kuriam negaili komplimentų. Anot jos, patiekalą paruošti nėra sudėtinga, o skonis – puikus.
Vaida Genytė
Vaida Genytė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Pirmiausia karpį reikia išdarinėti, nuskusti – galima galvą palikti arba ne. Išdarinėtą žuvį reikia užmarinuoti su majonezu, pipirais, druska, citrina, prieskoniais. Marinate žuvį reikėtų palaikyti 4 valandas. O tada reikia valandą kepti folijoje 200 laipsnių temperatūroje. Nepaprastas skonis – labai skanu!“ – masino žinoma moteris, kuri žadėjo tradicijos nelaužyti ir per šias Kalėdas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius