-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

V.Genytės Kalėdos kvepia cinamonu

Dainininkei Vaidai Genytei, kaip ir daugumai muzikos atlikėjų, Kalėdos – pats darbymetis. Moteris šios šventės metu dainavo miuzikle „Tadas Blinda“, tačiau dėl to nesiskundžia, nes Vaidai svarbiausias – Kūčių vakaras.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Martyno Siruso/adfoto.lt nuotr.

„Man užtenka ir Kūčių. Labai svarbi yra Kūčių vakarienė, naktis – tai jautriausias laikotarpis širdžiai“, – tikina dainininkė. 

Moteris teigia, kad šios žiemos šventės jai asocijuojasi su jaukumu namuose, puošnia eglute, kūčiukais ir šeima.

„Per Kalėdas namai visada kvepia cinamonu. Kūčias švenčiame pas mano mamą, ji visada stengiasi paruošti 12 patiekalų. Kalėdų, Kūčių laukimo procesas man yra labai svarbus“, – teigia ji.

Dainininkė tvirtina per šventes namiškiams įteikianti labai simboliškas dovanas. Su šypsena V.Genytė prisimena giliausiai į atmintį įstrigusius siurprizus: kaip kadaise ji gavo didžiulį pliušinį žaislą ir žiurkėną.

„Vaikystėje, kai man buvo 8 metai, po koncerto Operos ir baleto teatre gavau didelį pliušinį liūtą nuo vieno iš tuomet valdžioje dirbusio gerbėjo. Man ši dovana buvo labai svarbi tuo, kad lipdama į sceną pamačiau tą žaislą ir pagalvojau: „Dieve, kaip norėčiau jį gauti...“ Per savo 17-ąjį gimtadienį nuo savo vaikino dovanų gavau žiurkėną. Tai buvo labai netikėta“, – juokiasi V.Genytė, kiekvieną nuoširdžią dovaną vadinanti ypatinga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius