-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bareikiui smagu mūvėti dovanų gautas vilnones kojines

Niekuomet geros nuotaikos nestokojantis jaunas aktorius ir muzikantas Vidas Bareikis, kad ir kaip būtų keista, dovanų gauti meniškų daikčiukų nemėgsta. Mieliau jis rinktųsi keptuvę, o dar geriau – vilnones kojines.
Vidas Bareikis
Vidas Bareikis / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Aš labai mėgstu tokias dovanas, kurias galiu panaudoti. Nemėgstu simbolinių meniškų dovanėlių, nes jomis tik užkrauni sekciją. Kai namai būna pilni visokių akmenėlių, kačiukų, man nelabai patinka“, – juokėsi Vidas.

Jis neslėpė, kad kartais artimieji ir draugai sveikindami pataiko „kaip pirštu į akį“. „Būna, padovanoja, pavyzdžiui, drabužį ir jis tampa mėgstamas. Taip pat smagu mūvėti dovanotas vilnones kojines“, – sakė aktorius ir muzikantas.

Draugui dovanojau karinę sovietinę kepurę, o ją užsidėjęs jis gavo barti nuo karo veterano.Jis pasakoja, kad mielai teikia dovanas, kurias norėtų gauti pats. „Dažnai dovanoju tokius keistus, bet naudojamus daiktus. Labai mėgstu Kalvarijų turgaus vadinamąjį sendaikčių skyrių. Ten gali rasti visko, ką esi matęs savo močiutės namuose, ir vos už kelis litus. Štai iš ten gali užgriebti ir kokias pačiūžas padovanoti“, – patarimais, kaip nebrangiai nustebinti draugus, žarstėsi linksmų plaučių aktorius.

V.Bareikis papasakojo ir kuriozą, kai draugui dėl gautos dovanos teko gerokai paraudonuoti. „Kadaise draugui dovanojau karinę sovietinę kepurę. Kartą su ja eidamas gatve jis gavo barti nuo kažkokio karo veterano (juokiasi). Bet jam nejuokinga buvo“, – apie nenusisekusį pirkinį pasakojo grupės „Suicide DJs“ lyderis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius