-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Didžiojoje Britanijoje Kalėdų Senelis išspirtas iš darbo dėl prieštaringų pareiškimų

Didžiojoje Britanijoje vienas Kalėdų senelis buvo atleistas iš darbo, kai pareiškė vaikams, kad Santa Klauso iš tikrųjų nėra, taip pat užsiminė apie neseniai Jungtinėse Valstijose įvykdytas moksleivių žudynes.
Kalėdų senelis
Kalėdų senelis / Photos.com

Vyras, dirbantis sodo prekių prekybos centre „Notcutts“, įsikūrusiame pietų Anglijos mieste Oksforde, esą pareiškė dešimtmečiui Ryanui Kennettui, septynmetei jo sesutei Amy ir šešiametei Katie, jog jis nėra tikras Santa Klausas.

Vaikų motina Wendy Kennett (Vendi Kenet) sakė laikraščiui „Oxford Mail“, kad storžievis Kalėdų Senelis taip pat pradėjo kalbėti apie praeitą penktadienį Konektikute įvykdytas žudynes Sendi Huko pradinėje mokykloje, nusinešusias 26 žmonių, tarp jų 20 mažamečių moksleivių, gyvybes.

Vyras, kurio darbas – linksminti vaikus, esą pareiškė: „Ką gi, pasaulyje yra blogų žmonių ir nutinka blogų dalykų – kaip kad tiems vaikams Amerikoje“.

Vėliau mažasis Ryanas buvo paliktas vienas su tuo vyru, tačiau beveik iškart išbėgo šaukdamas: „Santa Klausas man sakė, kad jis netikras!“

„Buvau smarkiai įtūžusi. Mano trys vaikai buvo apsipylę ašaromis“, – piktinosi mama.

„Notcutts“ atstovas patvirtino, kad tas Kalėdų senelis buvo laisvai samdomas uždarbiautojas ir kad jis šį sezoną prekybos centre nebedirbs.

„Jis pas mus dirbo dešimt metų, ir nebuvo jokių skundų, tad mes ateityje susėsime su juo aptarti šio incidento“, – pažymėjo atstovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius