Dabar populiaru
Sužinokite daugiau
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Švenčių stalui. 15min.lt skaitytojos Neringos du kalėdinės antienos receptai

Kepta antis su apelsinais
15min.lt skaitytojos Neringos L. nuotr. / Kepta antis su apelsinais
Šaltinis: 15min
0
Skaitysiu vėliau
A A

„Kepta antis su apelsinais“

Jums reikės:

1 antis,čiobrelių,česnakas, pipirų,1 kg apelsinų.

Sutvarkytą antį įtriname česnaku ir palaikome naktį. Apelsinus supjaustome ir sudedame į anties vidų, vieno apelsino sultis išspaudžiame ant anties viršaus. Įdedame į kepti 2–3 valandas, tai priklauso orkaitės .Paprasta,bet labai skanu.

„Kalėdinė antis“

Jums reikės:

1 antis, 3 obuoliai, 100 g džiovintų slyvų, 100 g  džiovintų abrikosų,čiobrelių, česnako, pipirų, druskos.

Antį įtrinti česnakais,pipirais,druska, čiobreliais ir palaikyti per naktį.Į anties vidų įdėti pjaustytus obuolius,nuplautus džiovintus abrikosus ir slyvas .Ir kepti 200C temperatūroje 2–3 valandas.

Skanaus!

Siųskite savo šventinio patiekalo receptą, iliustruotą nuotraukomis arba videomedžiaga el. paštu kaledos@15min.lt. Aktyviausi ir originaliausi skaitytojai tikrai neliks be dovanų!

Daugiau informacijos čia.

Komentarai
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Parašykite atsiliepimą apie 15min