Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Burtai. Svajojančioms apie meilę

Apie meilę svajojančios netekėjusios merginos ypač mėgdavo Kūčių vakarą burtis. Sužinoti, kas bus tavo išrinktasis, padėdavo ir sapnai, ir kiti burtai. Jūsų dėmesiui – keletas jų.
Žiedai
Žiedai / Photos.com

Burtas su obuolio žieve

Netekėjusi mergina Kūčių vakarą turėtų atsargiai, su peiliu, nulupti obuolio žievę ratu taip, kad ji nesutrūktų. Tuomet ją mesti per galvą atgal. Kai nukritusi žievė susiraitys ant žemės, reikia skaityti pirmąją mylimojo vardo raidę.

Žiedas, išpranašaujantis ateitį

Šiam burtui reikės dubens su vandeniu ir žiedo, geriausia auksinio, vestuvinio. Atsisėdusi prieš veidrodį prietemoje mergina turi žiedą tris kartus pamirkyti vandenyje ir gerai įsižiūrėti per jo vidurį. Sakoma, kad tuomet vandenyje pasirodo būsimojo vyro veidas.

Būrimas veidrodžiu

Tai – dar vienas jaunų merginų mėgstamas burtas. Kūčių naktį prieš eidamos miegoti jos po pagalve turi pasidėti veidrodį. Jei likimas leis, tąnakt mergina turėtų susapnuoti savo būsimą mylimąjį. 

Kaip Jūs ir Jūsų artimieji buriatės Kūčių vakarą? Kokių tradicijų laikotės per Kalėdas? Laukiame Jūsų laiškų su pasakojimais ir nuotraukomis! Aktyviausi ir originaliausi skaitytojai tikrai neliks be dovanų! Laiškų laukiame el. paštu kaledos@15min.lt.

Daugiau informacijos čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius