Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valdemaros horoskopas 2012 metams. Svarstyklėms gresia baudos ir patikrinimai

Šiais metais pasiklydusioms Svarstyklėms reikės tvirtybės įgauti, nurimti, sustoti ir susimąstyti. Ir tik po to judėti į priekį.
Svarstyklės
Svarstyklės / 123RF iliustr.

Svarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24)

Išmintingai gyvenantys, savo pasirinktu keliu einantys Svarstyklių ženklo žmonės nuo spalio pradžios priartės prie naujų galimybių, pasiūlymų, prie naujos partnerystės. Jiems lengva bus rastis tinkamu laiku tinkamoje vietoje ir užmegzti norimas pažintis.

O pasiklydę žodžių junginiuose: „gal kažką reikia keisti; kad kažkas sumokėtų; jei būčiau, tai padaryčiau; jei kažkas garantuotų, tai kažką sutikčiau veikti....“  per ilgai kažką kaltindami, gali ir savas galimybes, ir sėkmes pramiegoti.

Garantijų niekas neduos, netgi atsakymus į savuosius klausimus gaus tik verti juos gauti.
Tačiau nebijantys sunkumų, nesikapstantys tarp dviprasmybių tikrai gali šventiškumą į savo gyvenimą įsileisti ir tai, pakankamai ilgam.

Tinkamas laikas išdrąsėti, įvardinti ir tvarkyti savąjį stilių, atnaujinti ar išryškinti savąjį įvaizdį, įsileisti į savąjį gyvenimą originalius partnerius.
Per šiuos metus gali rastis labai įpareigojantis paveldas, kuris iš pradžių lyg ir nudžiugins, bet rezultatas - tai jungas.

Tinkami metai kuo daugiau investuoti į save.

Dalykinių lygiaverčių partnerių rasite rekomendacijų dėka. Tinkamas ruduo santuokai iš apskaičiavimo, pagal rekomendacijas, tai lyg lygiavertė, teisinga ir protingai pasirinkta partnerystė be didelių emocijų.

Sėkmė savame versle. Tikėtinas ir šeimyninio verslo suklestėjimas, solidžių apyvartinių lėšų radimasis.

Kuo artimiau bendrausite su kaimynais, broliais ir seserimis, tuo mažesnes baudas mokėsite. O baudų ir tikrinimų žada būti. Kartais gali atrodyti, kad visokiausios institucijos ir kontrolieriai neturi ko veikti, tik ir ieško kur kokį Svarstyklių ženklo žmogų rasti. Šioje situacijoje gelbės dosnumas.

Verta palinkėti šio ženklo žmonėms rasti laiko pasibuvimui vienumoje, užsimerkus, įsiklausymui į save. Tinkami metai išsitiesti ir ramiai kvėpuoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius