-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalėdos svetur. Šventiniame Londone – eilės prie parduotuvių (nuotraukos, video)

Panašu, kad Didžiosios Britanijos sostinėje šventės labiausiai asocijuojasi su prekybos centrų šturmavimu, eilėmis prie parduotuvių kasų ir dideliais pirkinių krepšiais.
Kalėdinis personažas Londono gatvėje
Kalėdinis personažas Londono gatvėje. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Parduotuvės investuoja nemažus pinigus į vitrinų dekoracijas, taip siekdamos patraukti tiek mažųjų, tiek suaugusiųjų dėmesį, juk tai puiki proga prisivilioti daugiau pirkėjų. O prie išpuoštų parduotuvių nusidriekusios eilės pirkėjų, ypač paskutinėmis dienomis iki švenčių. Juos tiesiog galima vadinti paskutinės minutės pirkėjais, kadangi šie žmonės iki šiol taupę savo laiką ar jo neradę, paskutinę dieną prie parduotuvių sutinka stovėti ir laukti didžiulėse eilėse.

VIDEO: Merry Christmas London 2009 (Canon EOS 5D II & Zacuto)

 

Mieste šventine nuotaika galima užsikrėsti nuo persirengusių Kalėdų Senelių, kurie taip skuba darbuotis, kad neturi laiko net padoriai pavalgyti ir savo pietus suvalgo tiesiog stovėdami greito maisto restorane.

Kalėdinę atmosferą kuria ir miesto gyventojų iniciatyva papuošti namų fasadai, prie jų atsirandančios šventiškai padabintos eglės.

Bet labiausiai turbūt čia laukiama Naujųjų metų. Būtent šia proga į miestą suguža daugybė žmonių, norinčių pamatyti įspūdingus fejerverkus bei nepakartojamą šventinį reginį.

Gal ir Jums šventiniu laikotarpiu teko lankytis Londone ar kitame pasaulio mieste? Pasidalinkite įspūdžiais ir nuotraukomis su visais 15min.lt skaitytojais. Nuotraukų ir jų aprašymų laukiame el. paštu kaledos@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius