Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalėdų Seneliui talkins ir delfinai

Kalėdų Senelis pasiekia mus įvairiausiais keliais: sniego keliu, žvaigždžių rogėmis, nusileidžia pro kaminą. Tačiau Klaipėdoje, mieste prie jūros, Kalėdų senelis susidraugavo su Neptūnu ir atkeliaus pas vaikus... vandeniu.
Kalėdų Senelis Lietuvos jūrų muziejuje nardys su delfinais.
Kalėdų Senelis Lietuvos jūrų muziejuje nardys su delfinais. / Jūrų muziejaus nuotr.

Jam talkins ne tik ištikimieji elfai, bet ir delfinai.

Tokį kitokį Kalėdų Senelį ir elfus, nardančius po vandeniu it žuvis, pamatys Lietuvos jūrų muziejaus delfinariumo lankytojai, nes gruodžio 19, 20 d. 12  ir 15 valandą, o 26, 27 d. – 15 valandą delfinariume bus demonstruojama speciali šventinė delfinų programa „Kalėdų odisėja“.

Tai nuotaikingas pasakojimas apie Kalėdų Senelio viešnagę Neptūno karalystėje. Neptūnas mat, neapsikentęs lietuviškų šalčių, nunėrė šventėms į Egiptą. Gerai, kad dar spėjo išleisti dekretą, kuriuo Kalėdų Senelis švenčių laikotarpiu tampa povandeninės karalystės valdovu. O toje karalystėje jo laukia tikri išbandymai ir staigmenos. Jis su žiūrovais atvers paslaptingas stebuklingųjų Neptūno menių duris.O už tų durų – nuotykiai ir linksmybės.

Kalėdų burtas bus mestas jau delfinariumo fojė, kur susipažinsite su Neptūno dekretu, pamatysite su delfinais po vandeniu nardančius Kalėdų Senelio pagalbininkus elfus, kurie rinks nuo dugno dovanų maišus. Lankytojus pasitiks ir į Neptūno valdas palydės karalystės apsaugos darbuotojai – ruonis ir pingvinas, lengvai peržengiantys ir sausumos, ir vandens ribas.

Bijantiems sušalti primename, kad muziejaus autobusas lankytojus nemokamai veža nuo perkėlos iki muziejaus10, 11.30, 14.30 val.

Kiekvienais metais Jūrų muziejus sulaukia lankytojų pageidavimų, kad būtų rengiamas delfinų pasirodymas ir gruodžio 31 dieną. Šiemet lankytojų pageidavimu delfinų pasirodymas vyks 13.30 val. Šiame pasirodyme Kalėdų Senelio nebus.

 

Jūrų muziejaus nuotr./Kalėdų seneliai nardo drauge su delfinais.
Jūrų muziejaus nuotr./Kalėdų seneliai nardo drauge su delfinais.

 

Jūrų muziejaus nuotr./Jūrų muziejuje - kalėdiniai vaidinimai.
Jūrų muziejaus nuotr./Jūrų muziejuje - kalėdiniai vaidinimai.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius