Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laisvės alėjoje ir Vienybės aikštėje – gyventojų dovanotos kalėdinės eglės

Ketvirtadienį į Laisvės alėją ir Vienybės aikštę atvežtos eglės, kurios per šventinį laikotarpį puoš miesto centrą. Visu grožiu kalėdiniai medžiai sutviskės po savaitės, gruodžio 8 d.
Kalėdų eglės
Kalėdų eglės / Kaunas.lt nuotr.

Dvi gražiausios žaliaskarės atkeliavo iš Romainių ir Aleksoto seniūnijų. Renkantis iš visų pasiūlytų eglių vienas pagrindinių kriterijų buvo jų aukštis. Buvo ieškoma ne žemesnių nei 12 metrų eglių su tiesiu kamienu ir simetriškai išsidėsčiusiomis šakomis.

Po daugiau nei savaitės, gruodžio 8 d., šios dvi eglutės bus įžiebtos. Vienybės aikštės eglutę papuošęs labdaros ir paramos fondas „Saulės smiltys“ kitą šeštadienį, 16 val., kauniečius pakvies į šventinę programą „Vaikai vaikams“.

Tą pačią dieną, 17.30 val., bus įžiebta ir Laisvės alėjos fontano eglutė. Ją puošia Kauno technologijos universiteto studentai. Idėjų nestokojantis jaunimas šiemet į pagalbą pasikvietė Kauno „Žalgirio“ krepšininkus ir Vilkijos globos namų auklėtinius. Savo rankomis eglutės puošmenas iš plastikinių butelių darė ir puošė kelios dešimtys globos namų auklėtinių, trys žalgiriečiai ir būrys studentų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius